500 Dolara İşlemci + Anakart Tavsiyesi

Ryzen 7 3700x kesinlikle uzmez benim tavsiyem odur 6-7 fps e cok takmayin derim takiyorsanizda soyle bir haber vereyim size yeni konsollarda yani ps5 ve yeni xbox konsollarinda islemci ve ekran kartini AMD uretiyor ve islemci 8 cekirdek 16 thread olucak ve her yeni cikicak oyun ilk konsollara optimize edilmis sekilde cikiyor buda demek oluyor ki yeni cikicak oyunlar emin olun ryzen 7 3700x ile daha performansli calisacaktir.
Şuan Playstation 4'lerin işlemcisi AMD Jaguar şeklinde ve dediğiniz gibi bilgisayar platformunda sırf Playstation platformunda AMD kullanılıyor diye performansta ekstra bir artış yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyiniz !

Şuan Playstation 4'lerin işlemcisi AMD Jaguar şeklinde ve dediğiniz gibi bilgisayar platformunda sırf Playstation platformunda AMD kullanılıyor diye performansta ekstra bir artış yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyiniz !
Dostum ben zaten suankinden bahsetmiyorum ps5 ve yeni konsollarda zen 2 mimarili bir islemci ve navi mimarili ekran karti kullanilacak

I7 9700K+MSI MAG Z390 Tomahawk
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam, Türkiye fiyatları üzerinden konuşmak gerekirse. 2900TL olan 9700K soğutucu ile 3500TL ye denk gelmiş olcak. 3700x de 2500TL, arada ki performans farkı 1000 liralık fark değil o sebeple 3700K alınması daha doğru olur. Artan 1000 liralık farkla örnek olarak 2060 SUPER yerine 2070 SUPER alarak değerlendirirse fps artışı o zaman yüksek seviyelerde olur.

Bütçe problemi olmayan 9700K alabilir tabii ki.

Arkadaşlar anakartı almış bulunmaktayım x570 gaming edge wifi aldım 160 dolar gibi bir fiyatı vardı kaçırmak istemedim açıkçası sıvı soğutmada artısı. Şimdi 3700x alacağım ancak internette çok fazla 3700x ısınıyor gibi şeyler duydum bunların ne kadarı doğru acaba? Ve ayrıca anakart işlemciye göre güçsüz kalmış mı?

Son düzenleme:
I7 9700K+MSI MAG Z390 Tomahawk
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boşa ekstra masraf olacak. Ryzen almak daha mantıklı.

Arkadaşlar anakartı almış bulunmaktayım x570 gaming edge wifi aldım 160 dolar gibi bir fiyatı vardı kaçırmak istemedim açıkçası sıvı soğutmada artısı. Şimdi 3700x alacağım ancak internette çok fazla 3700x ısınıyor gibi şeyler duydum bunların ne kadarı doğru acaba? Ve ayrıca anakart işlemciye göre güçsüz kalmış mı?
Dostum rahat ol yazanlar klasik amd haterlari amd hic kullanmayan kisiler omru boyunca amd isinma sorununu cozeli cok oldu sivi sogutmaylada gelen stok sogutucuylada isinmaz

Boşa ekstra masraf olacak. Ryzen almak daha mantıklı.
Neden olsun ben Ryzen sistem topladım da elime ne geçti koca bir sıfır. Şu Ryzen işlemcileri öve öve bitiremediniz ya, artık insan da diyecek bir şey bırakmıyorsunuz. Şuan ki aklım olacak varya AMD 1 dolar bilene vermem, bu kadar net söylüyorum. O kadar sorunlu işlemci ki ne kadar anlatsam size sorunlarını, sizler bilene soğursunuz işlemci den...

Neden olsun ben Ryzen sistem topladım da elime ne geçti koca bir sıfır. Şu Ryzen işlemcileri öve öve bitiremediniz ya, artık insan da diyecek bir şey bırakmıyorsunuz. Şuan ki aklım olacak varya AMD 1 dolar bilene vermem, bu kadar net söylüyorum. O kadar sorunlu işlemci ki ne kadar anlatsam size sorunlarını, sizler bilene soğursunuz işlemci den...
Ben de Ryzen kullanıyorum. İyi ki de almışım diyorum. Intel'e aynı performans için o kadar para vermem. Neden vereyim ki?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı