500 GB SSD yeterli mi?

Yeterli olur fakat diğer gereksiz dosyalar için sisteminizde bir HDD bulundurmanız elbet yararınıza olacaktır.

Tam olarak neye gerek yok anlayamadım orayı.
6-7 oyun ne mesela? The Division 2, Battlefield V, Battlefront 2, Batman Arkham Knight, Forza Horizon 4 ve Metro Exodus gibi 6-7 oyunsa alan sıkıntısı yaşarsın. PUBG Lite ve CS: GO gibi oyunlar olacaksa yeterli olur.
Evet bahsettiğin oyunlar topladığım sistem ile normal pubg sorunsuz oynarım ama ben lite tercih edicem daha akıcı geliyor tabi normali daha gerçekçi lutu ağır yapması normal .)
Oyunları belirtirseniz daha iyi olur. Depolama alanı kadar kalitesi ve diğer özellikleri de önemli. İndireceğiniz oyunların boyutunu belirtin.
Bf 1 Bf 5 GTA 5 ETS 2 pubg gibi MB warband da vazgeçilmezim.
HDD'ye para vermeyin bence SSD fiyatları sürekli düşüyor, 500 GB alıp yettiği yere kadar kullanın, az yer kaldığında yanına bir SSD daha eklersiniz.
Evet olabilir.
Yetmezse HDD alırsın veya bütçen yeterse SSD alırsın. Her oyunu SSD'ye kuracaksın diye bir şey yok.
Bütçeden yana sıkıntı yok önem verdiğim oyunları SSD de oynamak istiyorum.
Yeterli olur fakat diğer gereksiz dosyalar için sisteminizde bir HDD bulundurmanız elbet yararınıza olacaktır.
Evet işi şansa bırakmayalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…