500 lira monitör dahil sistem önerisi

Elimde depoda bulduğum sıfır parçalar var. Bunlar;

• - GIGABYTE Z77M-3DH anakart
  • - INTEL PENTIUM G860 3.0 GHZ işlemci
  • - KINGSTON 4 GB 1333 MHZ RAM bellek
  • - SEAGATE 2 TB 5400 RPM harddisk.

500 lira bütçem var. Monitör, ekran kartı ve kasa eksik. GTA 5'i medium ayarlarda oynamak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu parçalar birbiriyle ne kadar uyumlu?

Alt seviye sistem tavsiyesi verecek kadar bilgim yok ama 500 liralık ekran kartları bile mediumda oynatmıyor GTA'yı. Bence sen 2. el ürünlere yönel 300 lira civarına 7850 gibi bir kart bulabilirsin o kart istediğin performansı verir. Monitör ve kasaya 200 lira kalır ama yine yetebileceğini sanmıyorum.

Bu fiyata anca bu kadar. 4 GB RAM ve o işlemciyle GTA V oynamayı beklemeyin lütfen. CS:GO, LOL, DOTA 2 tarzı oyunları çok rahat oynatır.

4.jpg

Alt seviye sistem tavsiyesi verecek kadar bilgim yok ama 500 liralık ekran kartları bile mediumda oynatmıyor GTA'yı...
Derken ? GTX 750 Ti kullanıyorum ve High-Very High ayarlarda MSAA: 2x, TXAA: ON 45-65 FPS alıyorum. Yanlış mı yazdınız acaba dalgınlık sonucu falan ?

Elimde depoda bulduğum sıfır parçalar var. Bunlar;

• - GIGABYTE Z77M-3DH anakart
  • - INTEL PENTIUM G860 3.0 GHZ işlemci
  • - KINGSTON 4 GB 1333 MHZ RAM bellek
  • - SEAGATE 2 TB 5400 RPM harddisk.

500 lira bütçem var. Monitör, ekran kartı ve kasa eksik. GTA 5'i medium ayarlarda oynamak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu parçalar birbiriyle ne kadar uyumlu?
Bütçeyi 1500 TL'ye kadar çekip parçalara 4 GB ram daha ekleyip işlemciyi en azından i3 4130 ile değiştirip yanına r7 260x alabilir artan parayla da monitör alabilirsiniz. Aksi taktirde @MasterofTechnology isimli arkadaşımızın da dediği gibi GTA 5 hayal olabilir. Ha tabi şu internette dolaşan gölgeleri falan tamamen kapatan ayarları yaparsanız belki 30 fps alırsınız. Ama bu medim olmaz very low olur.

320 liraya ikinci el gtx 670 aldım. GTA 5'i high ayarlarda full hd çözünürlükte 35 - 40 fps ile oynatıyor. İşlemci o kadar kötü değilmiş. İlerde ne olur bilmem. 3bin 4bin liralara gerek yokmuş. Haftaya 120lik bir ssd alırsam tamamdır bu iş. Ayrıca ram bellek 1333 mhz yerine 2000 mhz'ymiş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı