500 milyon dolarınız olsa neler yapardınız?

Size bu para verilecek neler yapardınız?

Ben sokak hayvanlarına büyük yardımlar yapardım ve yatırım yapardım.

Kendimi ve ailemi rahatça yaşatmak için bir şeyler yapardım. Ondan sonrada Almanya'ya yerleşirdim. Arada bir Türkiye'ye uğrar "Bizim orada kurulu düzenimiz var yeğenim. Türkiye cennet" derdim.
 
İzmir'de şehir kalabalığından biraz uzakta ancak imkanlara erişimin kolay olduğu yerde güzel bir ev yaptırırım. Oradaki mahalleli ile birlikte çalışıp burada yaptığım gibi birkaç projeyi gerçekleştirirdim. Gerçi bunun için öyle bir ütopik paraya ihtiyacım yok, şu anda da bunu yapmak için araştırmaya başladım. Perşembe ilk görüş ve ev arayış günüm başlayacak. 160-200 bin $ arası miktar buna yetecek.

Bern'i daha çok sevsem de o kantonun dilini bildiğimden dolayı Cenevre'de güzel bir göl/dağ manzaralı ev alırdım. Yurt dışına yerleşmem gerekirse buraya yerleşirdim. 5 milyon CHF civarı buna gider.

Çok yakın arkadaşlarıma 10'ar milyon $ verip hayatlarını kurmalarını sağlardım. İsviçre hesabımda kendime 50 milyon CHF, Türkiye hesabımda 5 milyon $ bırakıp kalanıyla burs bütçesi oluşturur ve iyi üniversitelerin biriyle mühendislik departmanında gelişim programı başlatırdım.
 
Şirket kurardım.

https___specials-images.forbesimg.com_imageserve_5bb22ae84bbe6f67d2e82e05_0x0.jpg
 
Şirket kurup batırırdım sonra bunu 4 kere daha tekrar ederdim 100 milyonu gitti :D geldi diğer 100 milyona araba koleksiyonu yapardım ev villa falan alırdım yatlar vb. ondan sonra 50 bin TL oyuncu bilgisayar çekilişi falan yapardım. En iyi oyuncu bilgisayarı için 100 bin TL falan harcardım diye tahmin ediyorum ileride gelişeçeği için PC için 5 milyon dolar ayırırdım geriside miras olsun. :D.
 

Geri
Yukarı