500 milyon dolarınız olsa neler yapardınız?

Yatırımla falan uğraşmam, 500 milyon dolar 60-70 senelik ömrümüzde dolu dolu yetecektir. Aşırı lükse kaçmayan bir hayat yaşardım.
 
İnternet kafe açar RTX 3090 sistemler dizerim fiyatları da biraz uygun tuttum mu değme keyfime. Kafenin adı da "RTX Kafe". Ya da Quantum bilgisayar satın alırım 500 tane GTA 5'i aynı anda açarım.
 
3 Cami (2 tane İstanbul'da, 1 tane inegöl'de) yaptırır ardından paranın bir kısmını hayır kurumlarına bağışlar, bir kısmını aileme ve yakınlarıma verir, bir kısmını altın vs. yatırım yapardım, kalan para ile 4 apartman alır kiraya verir, İstanbul'da boğaz'ı gören ev satın alırım, inegöl'de merkezde 2 apartman satın alır, bir apartman da 1 daireyi kendime ayırır geri kalan daireler kiraya. 1 range rover, 1 Mercedes benz bluetec E250 2016 model, 1 honda civic excecutive 2020 model, geri kalan paranın bir kısmını okumak isteyip okuyamanlara burs verirdim (tüm kırtasiye vs. dahil). Geri kalan paranın bir kısmını arşivime ekleme yapmak için kullanırım (hip-hop CD, kaset arşivi), geri kalanın da yarısını zor zamanlar için saklardım, geri kalanı da bitene kadar kullanırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı