M mr.taha Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2015 #1 Selam arkadaşlar, akıllı saat almak istiyorum, 500 liraya kadar bütçem var. Saatin dış görünüşüde benim için çok önemli ve mümkünse kare olmasın, tabi çok tavsiye ettiğiniz olursa tercih edebilirim. İyi günler.
Selam arkadaşlar, akıllı saat almak istiyorum, 500 liraya kadar bütçem var. Saatin dış görünüşüde benim için çok önemli ve mümkünse kare olmasın, tabi çok tavsiye ettiğiniz olursa tercih edebilirim. İyi günler.
M muratcenqiz Hectopat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2015 #2 GEAR S derim ama kare olmasın diyorsan MOTO 360 var
Y ybguvenc Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #3 Akıllı saat değilde akıllı bileklik var önerebileceğim sony smartband talk var 300 lira, belki daha ucuz olabilir. 3 aydır var bende çok memnunum.
Akıllı saat değilde akıllı bileklik var önerebileceğim sony smartband talk var 300 lira, belki daha ucuz olabilir. 3 aydır var bende çok memnunum.
Ali Kurtaran Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 13 Aralık 2015 #4 Giyilebilir teknolojik cihaz arıyorsan bence tercihin kesinlikle Apple Watch yada Samsung Gear S2 olmalı.Haricindeki cihazlarda hep birşeyler eksik bence.
Giyilebilir teknolojik cihaz arıyorsan bence tercihin kesinlikle Apple Watch yada Samsung Gear S2 olmalı.Haricindeki cihazlarda hep birşeyler eksik bence.
B Barkın Canalp Hectopat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 5 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #5 Moto 360 500tl nin üstünde diye biliyorum