500 TL civarı büyük eller için mouse önerisi

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Logitech G102 var bende. İçini açmaya çalışırken altındaki etiketi kötü bir şekilde söktüm. Parçalandı. Şimdi de mouse pade sürtüyor.

Screenshot_295.png

Şöyle büyük eller için uygun fiyatlı bir fare önerir misiniz? Hatırladığım kadarıyla bu fareyi ilk aldığım zaman küçük gelmişti ama bir şekilde alışmıştı elim sonradan. FPS oyunları oynamıyorum.

Bu nasıldır? Yapay zeka bunu önerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G102 var bende. İçini açmaya çalışırken altındaki etiketi kötü bir şekilde söktüm. Parçalandı. Şimdi de mouse pade sürtüyor.

Eki Görüntüle 2604402

Şöyle büyük eller için uygun fiyatlı bir fare önerir misiniz? Hatırladığım kadarıyla bu fareyi ilk aldığım zaman küçük gelmişti ama bir şekilde alışmıştı elim sonradan. FPS oyunları oynamıyorum.

Bu nasıldır? Yapay zeka bunu önerdi.
Linkini attığınız ürünü aktif olarak kullanıyorum gayet iyi lakin orta tekerleği kronik sorunlu çok çabuk bozuluyor.

Linkini attığınız ürünü aktif olarak kullanıyorum gayet iyi lakin orta tekerleği kronik sorunlu çok çabuk bozuluyor.
Ele oturuşu güzelmiş diye aldım. Kuponla 459 TL'ye aldım pişman olur muyum? İade etmeme gerek var mı

Ne sıkıntısı var tam olarak orta tekerleğin

Ele oturuşu güzelmiş diye aldım. Kuponla 459 TL'ye aldım pişman olur muyum? İade etmeme gerek var mı

Ne sıkıntısı var tam olarak orta tekerleğin
Hocam tekerleği mesela aşağı kaydırınca 2 aşağı 1 yukarı yapıyor yukarı kaydırınca 3 yukarı 5 aşağı yapıyor, hadi oyunlarda bir problem yok diyelim ama günlük kullanımda mahvediyor, bir resmi yakınlaştırıyorsun ama resim uzaklaşıyor vb.. Üfleyince 10-15 dakika geçiyor sonra tekrar aynı problem. Zaten almışsınız, 2 modeli var sanırım bu farelerin bir modeli daha kaliteli, scroll problemi yok ama diğeri gelirse scroll problemi yaşayabilirsiniz. Scroll problemi olmayan modelin kablosu örgülü, diğerinin kablosu plastik diye hatırlıyorum. Umarım sorunsuz model gelir hayırlı olsun.

Hocam tekerleği mesela aşağı kaydırınca 2 aşağı 1 yukarı yapıyor yukarı kaydırınca 3 yukarı 5 aşağı yapıyor, hadi oyunlarda bir problem yok diyelim ama günlük kullanımda mahvediyor, bir resmi yakınlaştırıyorsun ama resim uzaklaşıyor vb.. Üfleyince 10-15 dakika geçiyor sonra tekrar aynı problem. Zaten almışsınız, 2 modeli var sanırım bu farelerin bir modeli daha kaliteli, scroll problemi yok ama diğeri gelirse scroll problemi yaşayabilirsiniz. Scroll problemi olmayan modelin kablosu örgülü, diğerinin kablosu plastik mesela. Umarım sorunsuz model gelir hayırlı olsun.
Aktif olarak siyahını kullanıyorum kablosu örgülü değil yaklaşık 1-1.5 sene hiç sıkıntı çıkartmadı sonradan dediğiniz sorun başladı bir yerden sonra çekilmez bir hal alıyor.
Lakin 459 TL bu ürün için çok uygun 1 Sene idare etsin diye alacağım.

Aktif olarak siyahını kullanıyorum kablosu örgülü değil yaklaşık 1-1.5 sene hiç sıkıntı çıkartmadı sonradan dediğiniz sorun başladı bir yerden sonra çekilmez bir hal alıyor.
Lakin 459 TL bu ürün için çok uygun 1 Sene idare etsin diye alacağım.
Bana direkt problemli geldi, daha ilk haftadan içine pipet sokup üflüyordum falan. Yine de epey kullandım ama CS'yi bırakınca kaliteli farenin bir anlamı da kalmadı. Şuan dandik faremle mutluyum.

Lakin 459 TL bu ürün için çok uygun 1 sene idare etsin diye alacağım.

Hmm anladım hocam siz öyle deyince hemen bozuluyor sandım. 1 sene falan götürüyorsa iyi gene.

Çok ilginç ya siparişiniz alındı yazmıştı, yeşil tik de çıkmıştı sonra evden çıktım şimdi eve geldim bakayım dedim siparişlerim bölümüne sipariş gözükmüyor. Bankaya baktım para da çekilmemiş

Hey Allah'ım ya. Fiyatı da artmış neyse başka ürün bakarız biz de yılda bir kere Amazon'dan ürün alayım dedim olan şeye baka almıyorum Amazon'dan ben de.

Screenshot_296.png

Son düzenleme:
Hmm anladım hocam siz öyle deyince hemen bozuluyor sandım. 1 sene falan götürüyorsa iyi gene.

Çok ilginç ya siparişiniz alındı yazmıştı, yeşil tik de çıkmıştı sonra evden çıktım şimdi eve geldim bakayım dedim siparişlerim bölümüne sipariş gözükmüyor. Bankaya baktım para da çekilmemiş

Hey Allah'ım ya. Fiyatı da artmış neyse başka ürün bakarız biz de yılda bir kere Amazon'dan ürün alayım dedim olan şeye baka almıyorum Amazon'dan ben de.

Eki Görüntüle 2604615
Çok ilginç dün ürünü sepete ekledim sepette 459 TL ye düştü ödemeyi yaptıktan sonra hata verdi daha sonrasında tekrar deneyince şüpheli işlem deyip hesabı kilitlediler yani sizle aynı olayı yaşadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı