Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Arkadaşlar öncelikle kandilini kutluyorum. Yılbaşında bir bilgisayar toplamış fakat monitör almamıştım. Şimdi babam aradı beni şehir dışından, hiç böyle şeylerin muhabbetini açmayan babam, ne alacağımı fiyatını falan sordu. Bende öyle birden sorunca 600 lira civarı monitör, klavye alıcam 80 lira (G103) birde oyun alıcam dedim (GTA5). Yarın git al ne alcaksan dedi ama tabi kart babam da olduğu için iş yattı. Ancak belli ki alıcak. Bende monitör araştırmalarına başladım tabi.
Şimdi babama her ne kadar 600 lira desem de, o kadar uçuk fiyatlara çıkmak istemiyorum, boyut olarak 23 inç'ten aşağı inmek istemiyorum. Tabi hal böyle olunca 500 liraya 23 inç 1 ms tepki süresine sahip bir oyuncu bilgisayarı alınmıyor. Bende 21.5 inç 2 ms monitöre vereceğim paradansa IPS panellere yöneldim. Özellikle şu model oldukça hoşuma gidiyor ;
Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar
Ancak yorumu ve monitör tavsiyesi olanları tabi ki bekliyorum. Özellikle @Recep Baltaş abicim senden yorumlarını bekliyorum böyle etiket atmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama..
Şimdi babama her ne kadar 600 lira desem de, o kadar uçuk fiyatlara çıkmak istemiyorum, boyut olarak 23 inç'ten aşağı inmek istemiyorum. Tabi hal böyle olunca 500 liraya 23 inç 1 ms tepki süresine sahip bir oyuncu bilgisayarı alınmıyor. Bende 21.5 inç 2 ms monitöre vereceğim paradansa IPS panellere yöneldim. Özellikle şu model oldukça hoşuma gidiyor ;
Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar
Ancak yorumu ve monitör tavsiyesi olanları tabi ki bekliyorum. Özellikle @Recep Baltaş abicim senden yorumlarını bekliyorum böyle etiket atmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama..