500 TL civarında monitör tavsiyesi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Arkadaşlar öncelikle kandilini kutluyorum. Yılbaşında bir bilgisayar toplamış fakat monitör almamıştım. Şimdi babam aradı beni şehir dışından, hiç böyle şeylerin muhabbetini açmayan babam, ne alacağımı fiyatını falan sordu. Bende öyle birden sorunca 600 lira civarı monitör, klavye alıcam 80 lira (G103) birde oyun alıcam dedim (GTA5). Yarın git al ne alcaksan dedi ama tabi kart babam da olduğu için iş yattı. Ancak belli ki alıcak. Bende monitör araştırmalarına başladım tabi.

Şimdi babama her ne kadar 600 lira desem de, o kadar uçuk fiyatlara çıkmak istemiyorum, boyut olarak 23 inç'ten aşağı inmek istemiyorum. Tabi hal böyle olunca 500 liraya 23 inç 1 ms tepki süresine sahip bir oyuncu bilgisayarı alınmıyor. Bende 21.5 inç 2 ms monitöre vereceğim paradansa IPS panellere yöneldim. Özellikle şu model oldukça hoşuma gidiyor ;

Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar

Ancak yorumu ve monitör tavsiyesi olanları tabi ki bekliyorum. Özellikle @Recep Baltaş abicim senden yorumlarını bekliyorum böyle etiket atmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama..

Tavsiyen için sağol ama bana monitör tavsiyesi lazım :D İnternet alışverişleri için oluşturduğum kartın meblağsı o kadar yüksek değil :)

Beyler yardım edecek yok mu bu akşama doğru alıyorum da..
@Silinen üye'ün tavsiyesi 400 TL zaten. Sen 500 TL lik istemişsin. Nasıl limitini aşıyor ?

Hatta @Silinen üye sana senin istediğin monitörü yaklaşık 60 TL ucuza bulmuş. Farklı bir monitör de tavsiye etmemiş :)

Son düzenleme:
@Silinen üye'ün tavsiyesi 400 TL zaten. Sen 500 TL lik istemişsin. Nasıl limitini aşıyor ?

Hatta @Silinen üye sana senin istediğin monitörü yaklaşık 60 TL ucuza bulmuş. Farklı bir monitör de tavsiye etmemiş :)

N11.com internet üzerinden yapılan bir alışveriş. Ben bütçemi aşıyor demedim ki internet alışverişi için ayırdığım kartın o kadar bütçesi yok dedim. Yani elden almam lazım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı