500 TL ekran kartı önerisi

Moltreach

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2019
Mesajlar
2.301
Çözümler
5
İdare etmelik bir ekran kartı arıyorum 500TL'yi aşmazsa güzel olur var mı öyle bir şey ya. Piyasayı şu an hiç bilmiyorum ama öyle aman aman bir şey beklemiyorum zaten en azından Intel HD'den iyi olsun yeterli. GittiGidiyor gibi yerlerde 2. el olursa da okeyim sıkıntı yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hani programla test yapılıyor ve bozuk olmadığını nasıl anlarım get ile alacağım, video olarak istersem bozuk olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Kartın çalıştığına dair video isteyin. Bir de Furmark programından test isteyin. Sonuçları burada konu açın eğer kart sıkıntılıysa stres programında çok ısınır veya çok kötü sonuç verir. Mümkünse oyun testi de isteyin ve youtubedeki aynı kartın aynı oyunla test videosuyla kıyaslayın. Başka bir şey aklıma gelmiyor.
 
Kartın çalıştığına dair video isteyin. Bir de FurMark programından test isteyin. Sonuçları burada konu açın eğer kart sıkıntılıysa stres programında çok ısınır veya çok kötü sonuç verir. Mümkünse oyun testi de isteyin ve YouTube'deki aynı kartın aynı oyunla test videosuyla kıyaslayın. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Tamamdır teşekkürler.
 

Geri
Yukarı