500 TL fare önerisi

  • Konuyu başlatan AuEnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 729

AuEnx

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
469
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 2 seneye yakındır Zowie EC1-a faresini kullanıyorum. Genel olarak ağır FPS oyunlarında kullanıyordum tabii bunun yanında hack and slash oyunları gibi birçok oyunlarda da oynadım. Son 5-6 aydır FPS oyunlarında farede performans düşüklüğü olduğunu ve tam verimi alabildiğimi düşünmüyorum sanki fare yavaşlamış gibi hissediyorum belki de bende bir problem vardır bilmiyorum çünkü açıkçası özellikle avuç içim olmak üzere fare elimi de rahatsız etmeye başladı. Ayrıca fare küçük gelmeye başladı gibi bir türlü güzel kavrayamıyorum. 500 TL'ye kadar güzel bir fare önerir misiniz? Fareyi sağ elde kullanıyorum ve orta büyüklükte elim var. Genel olarak ağır şekilde CS:GO, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi FPS oyunlarında kullanacağım. Lütfen Zowie önermeyin, Zowie dışında bir fare kullanmak istiyorum. Şu ana kadar benim aklımda belirlediklerimi bunlar;
  • Logitech G 402 hyperion Fury.
  • HyperX PulseFire surge.
Aklım hem fiyatından dolayı hem de özelliklerinden dolayı HyperX PulseFire surge almaktan yana siz ne düşünüyorsunuz? Bunlar dışında da önerileriniz varsa alabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
31 TL aşma şansın varsa buna bakabilirsin.
Aşmadan da şu var.
Bi de şu var.
 
Aşabilirim, peki neden bu fareyi öneriyorsunuz hocam?
31 TL aşma şansın varsa buna bakabilirsin.
Aşmadan da şu var.
Bi de şu var.
Attıklarınız 438 TL falan, bütçem ise 500 TL sorun değil bunlardan birini de alabilirim fakat önerme nedeniniz nedir bunları? Sizce neden almalıyım hocam?
Göz atacağım teşekkürler.
 
LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB Ayarlanabilir Gaming Mouse bu mouse 40 TL aşarak alabilirsin

Çoğu esporcunun kullandığı sensörü sağlam olan bir maouse dur tavsiyem
 
Deathadder ürününün 1.versiyonunu kullanmıştım, ergonomi olarak çok güzel bir faredir. Okuduklarıma göre yeni versiyonundaki sensör piyasadaki rakiplerine denk veya daha başarılı. Belirtmekte fayda var bu bütçedeki çoğu fare sensör vs olarak sizi üzmez, deneyip almanız faydanıza olacaktır ama malum böyle bir şansımız bu dönemde yok. Tavsiyem ise önerilen ürünlerin videolarını izleyip, bazı karşılaştırma yazılarını okumanızdır.
 
Herkese teşekkür ederim, önerilerinizi almay devam ederim fakat bir şey sormak istiyorum. HyperX Pulsefire FPS Pro fare nasıldır? Alınmaya değer mi?
 
Attıklarınız 438 TL falan, bütçem ise 500 TL sorun değil bunlardan birini de alabilirim fakat önerme nedeniniz nedir bunları? Sizce neden almalıyım hocam?
Razer olanlarda Focus+ sensör var. Çok üst düzey bir sensör.
 
Razer olanlarda Focus+ sensör var. Çok üst düzey bir sensör.
Hocam yaşadığım yer sebebiyle razer fareleri sipariş verememe durumum var. Bu yüzden yaşadığım çevre yerlere bakıyorum bulunuyor mu diye eğer bulunmaz ise büyük ihtimalle HyperX Pulsefire FPS Pro fareyi alacağım. Fiyatı yaşadığım yerdeki tekno markette 346,50 TL ve özellikleri çok iyi. Mesela şu an mevcut kullandığım Zowie EC1-A farem ile bir karşılaştırmasını yaptım ve anladığım kadarıyla HyperX baya önde.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    86,7 KB · Görüntüleme: 41

Geri
Yukarı