![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.169,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında bunu alacağım gibi ama dediğim gibi FIFA oynuyorum ve R1 ve L1 tuşları basmalı yaylı bir sistem yok sıkıntı yaratır mı acaba?![]()
LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad
Tak ve unut. Kablodan kurtulun, özgürlüğün tadını çıkarın, kablosuz oyun oynayın.www.gaming.gen.tr
Kullananlar memnun hocam. İnceleme videolarına da bakabilirsiniz. İyi forumlar.Aslında bunu alacağım gibi ama dediğim gibi FIFA oynuyorum ve R1 ve L1 tuşları basmalı yaylı bir sistem yok sıkıntı yaratır mı acaba?
Sıkıntı yapmaz f310 var bende de fifa için kullanıyorum memnunum. Ancak F710 larda kopma problemi olabiliyormuş.Aslında bunu alacağım gibi ama dediğim gibi FIFA oynuyorum ve R1 ve L1 tuşları basmalı yaylı bir sistem yok sıkıntı yaratır mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.