500 TL Gaming mouse önerisi

Verdiği para neredeyse G502 ile aynı yarısı olsa hadi neyse 3 te 1 i olsa yine neyse ama aşşağı yukarı aynı para. Bundan dolayı Logitech kalitesinden vazgeçip ne olduğu belirsiz müşteri memnuniyeti 0 olan bir firmanın ürününe para vermem. Satış sonrası destek konusunda Logitech kadar iyi bir firma tanımıyorum.
İnternetten araştır bak müşteri memnuniyeti konusunda hangisi daha iyi bir firma.
 
@Oğuz Kaan Özbilir Logitech´in garantisi gerçekten iyi biliyorum. Zowie hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Fikriniz aynı mı hala?
Discord üzerinden konuşmak isterim. Xeonayp #2143 nick´im. Burada biraz yavaş ilerliyoruz.
 
Zowie malzeme kalitesi bence iyi müşteri hizmetleri konusunda bir şey diyemeyeceğim. Daha iyi alternatifler elbet vardır ama rampage dışında. G502 belkide dünyada en fazla satmış ilk 3 mouseden bir tanesi bu kadar insan tercih ettiyse bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Müsait olduğum vakit eklicem hocam şu an dışarıdayım.
 
@Oğuz Kaan Özbilir @NipponChemiConKYCap Zowie mi nesi iyi şaka mısınız? Kablo sert, rezalet. PTFE skatezden haberleri yok. 3360 sensör yeterli olsada diğerlerini kullanmıyorlar. Mouse´ları ağır zowie´nin asıl siz bilip bilmeden konuşmayın. G502 gayette ağır 100 gramın üstünde bir ağırlığı var. Xm1r tek atar Zowie´lere. Araştırmadan herkesinde ağzında Zowie. Eskiden iyiydi, şuan rezalet. Ec3 serisi fena değil. Ec3´te paracord ve ptfe skatez var, ağırlıkta düşürülmüş. Xm1r da zaten bu özellikler vardı daha ne saçmalıyorsunuz. En iyi stok kablo ve ptfe skatez Xm1r´da şuanda. Xm1r en iyi kablolu mosue´tur. Bir e-sporcu kullandı diye herkes kullanmalı mı? Fakat onlara sponsorlukla geliyor haberiniz yok. E-sporcu kullandı diye siz niye kullanacaksınız ki? Adamlara zaten sponsorluktan dolayı veriliyor. Zowie şuanda çöp, asla para verilmez. Eski Zowie kalmadı. Adam akıllı araştırın. @444635 hocam siz bu işlerdesiniz haksız mıyım?

Zowie'nin mouseleri berbat olduğu için profesyonel E-Spor oyuncuları kullanır zaten değil mi 😀
 
Zamaninda iyiydi, simdi guncel modellere kiyasla kablo, skatez ve agirlik olarak geride kaliyor maalesef. Zaten bu yuzden cikiyor 3 serisi. Turkiye'ye ne zaman ve ne fiyatla gelir bilinmez ama su annicin daha iyi alternatifler var ayni fiyata hatta daha ucuza.
 

Geri
Yukarı