Selamlar. Dün güç kaynağım yandı. Az kalsın sistemden oluyordum. Son anda kurtardım. 500 TL bütçem var. Fiyatına göre iyi, kaliteli ve uzun ömürlü güç kaynağı tavsiyesine açığım. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
1 senedir Xigmatek X-Power 650W kullanıyorum. Son derece memnunum tavsiye ederim. Konuya aşırı hakim değilim ancak kullanıcı olarak beni üzmedi şu ana kadar.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!