syrewxd02 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 72 16 Mart 2025 #1 Max 500 TL bütçem var. Uzun zaman götürmesini istiyorum. ŞU linkteki hoşuma gitti sizinde fikirlerinizi bekliyorum. ORH Market 80w Lcd Lehim Havya Seti – Sıcaklık Ayarlı, Seramik Rezistörlü Metal Stand Ve 5 Uç Dahil - Fiyatı, Yorumları ORH Market 80w Lcd Lehim Havya Seti – Sıcaklık Ayarlı, Seramik Rezistörlü Metal Stand Ve 5 Uç Dahil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Max 500 TL bütçem var. Uzun zaman götürmesini istiyorum. ŞU linkteki hoşuma gitti sizinde fikirlerinizi bekliyorum. ORH Market 80w Lcd Lehim Havya Seti – Sıcaklık Ayarlı, Seramik Rezistörlü Metal Stand Ve 5 Uç Dahil - Fiyatı, Yorumları ORH Market 80w Lcd Lehim Havya Seti – Sıcaklık Ayarlı, Seramik Rezistörlü Metal Stand Ve 5 Uç Dahil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Aliiscimm Femtopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 Punta mı yapacaksın, yoksa normal lehim mi?
syrewxd02 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 72 16 Mart 2025 #3 Aliiscimm dedi: Punta mı yapacaksın, yoksa normal lehim mi? Genişletmek için tıkla... Klavye switchlerini ve mouse switchlerini lehimlemek için kullanacağım.
Aliiscimm dedi: Punta mı yapacaksın, yoksa normal lehim mi? Genişletmek için tıkla... Klavye switchlerini ve mouse switchlerini lehimlemek için kullanacağım.
Aliiscimm Femtopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 ORH Market 80W Yüksek Kalite Digital LCD Seramik Rezistörlü Kalem Havya Lehim Makinesi - Fiyatı, Yorumları bu linkte 120 lira daha ucuz ve kaliteli. Bence buna bakmanı öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2025
ORH Market 80W Yüksek Kalite Digital LCD Seramik Rezistörlü Kalem Havya Lehim Makinesi - Fiyatı, Yorumları bu linkte 120 lira daha ucuz ve kaliteli. Bence buna bakmanı öneririm.
syrewxd02 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 72 16 Mart 2025 #5 Aliiscimm dedi: ORH Market 80W Yüksek Kalite Digital LCD Seramik Rezistörlü Kalem Havya Lehim Makinesi - Fiyatı, Yorumları bu linkte 120 lira daha ucuz ve kaliteli bence buna bakmanı öneririm Genişletmek için tıkla... Hocam link çalışmıyor tekrar atar mısınız?
Aliiscimm dedi: ORH Market 80W Yüksek Kalite Digital LCD Seramik Rezistörlü Kalem Havya Lehim Makinesi - Fiyatı, Yorumları bu linkte 120 lira daha ucuz ve kaliteli bence buna bakmanı öneririm Genişletmek için tıkla... Hocam link çalışmıyor tekrar atar mısınız?