500 TL ile ne alınır?

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
Benim aklımda gamepad ya da büyük bütçeli bir oyun (Steam dolara geçmeden) almayı düşünüyorum. Belki 1 yıllık Xbox Game Pass alabilirim tam emin değilim. Zaten emin olmadığım için konu açtım. Sizce ne alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar veya dediğin gibi Steam'dan oyun.
Dolar artık 30 u geçmez ama 1 yıllık xbox game pass falan alırsam 2-3 tane alırım
1 Yıllık Game Pass.
Yülsek ihtimal bunu alırım ama çok iyi bir PC sahibi değilim ücretsiz deneme hali varsa biraz oyunlara bakarım.

Dolar veya dediğin gibi Steam'dan oyun.
Steam oyunu belki indi lere bakarım iyi PC sahibi değilim maalesef.

BattleBit Remastered.
Payday 2
Sons of The Forest.
CS Prime.
Phasmophobia.
Sea of Thieves.

Bu oyunlara bak. Onun dışında profilimde mekanik klavye ilanı var piyasasının çok altında fiyata 0 ürün öyle bir klavyen yoksa ekleyip bakabilirsin.

Halihazırda bir mekanik klavyen var ise alternatif olarak Switch satın alabilirsin klavyen için sesi değişir açılırsın kafana göre tak çıkar yaparsın.

Sistemim iyi değil yazmışsın. Gerek işlemci, gerek RAM, gerek ekran kartı eklemesi yapabilirsin bütçenin biraz üstüne çıkıp.

BattleBit Remastered.
Payday 2
Sons of The Forest.
CS Prime.
Phasmophobia.
Sea of Thieves.

Bu oyunlara bak. Onun dışında profilimde mekanik klavye ilanı var piyasasının çok altında fiyata 0 ürün öyle bir klavyen yoksa ekleyip bakabilirsin.

Halihazırda bir mekanik klavyen var ise alternatif olarak Switch satın alabilirsin klavyen için sesi değişir açılırsın kafana göre tak çıkar yaparsın.

Sistemim iyi değil yazmışsın. Gerek işlemci, gerek RAM, gerek ekran kartı eklemesi yapabilirsin bütçenin biraz üstüne çıkıp.
Laptop yani yapamam yenisini zaten alamam.

Laptop yani yapamam yenisini zaten alamam.
1. niye ? 2. gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı