James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 14 Temmuz 2020 #11 Stanker dedi: Bence bütçeniz var. Bu bütçeye Gamepower, Rampage, James Donkey, Frisby gibi markaları önermem. Genişletmek için tıkla... Kaç tanesini kullandın, hangi modellerini kullandın, neden önermiyorsun?
Stanker dedi: Bence bütçeniz var. Bu bütçeye Gamepower, Rampage, James Donkey, Frisby gibi markaları önermem. Genişletmek için tıkla... Kaç tanesini kullandın, hangi modellerini kullandın, neden önermiyorsun?
Stanker Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #12 James Donkey dedi: Kaç tanesini kullandın, hangi modellerini kullandın, neden önermiyorsun? Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye daha iyi klavyeler alınabilir o yüzden dedim.
James Donkey dedi: Kaç tanesini kullandın, hangi modellerini kullandın, neden önermiyorsun? Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye daha iyi klavyeler alınabilir o yüzden dedim.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.384 Makaleler 4 Çözümler 4 14 Temmuz 2020 #13 Diğerlerini çok bilmiyorum ama gamepower F/P ürün. Fiyatlarına göre iyiler ama SteelSeries kalitesi daha iyi
Diğerlerini çok bilmiyorum ama gamepower F/P ürün. Fiyatlarına göre iyiler ama SteelSeries kalitesi daha iyi
E Efe Gündoğdu Hectopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 47 16 Temmuz 2020 #14 Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA şuan indirmde kaçırma derim
Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA şuan indirmde kaçırma derim
tayfunsagdic Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 278 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Sistemleri Mühendisi 18 Temmuz 2020 #15 teknomi4 dedi: Apex 3 net o fiyata. Hocam ben de almayı düşünüyorum fakat stokta yok. Yay sesi var mı bir de? Genişletmek için tıkla... Yani hafif bir ses çıkıyor tuşlara çok vurursan ama sesi almak istersen alıyorsun. Zaten kulaklık falan da kullanıyorsan duyma ihtimalin yok ben memnunum.
teknomi4 dedi: Apex 3 net o fiyata. Hocam ben de almayı düşünüyorum fakat stokta yok. Yay sesi var mı bir de? Genişletmek için tıkla... Yani hafif bir ses çıkıyor tuşlara çok vurursan ama sesi almak istersen alıyorsun. Zaten kulaklık falan da kullanıyorsan duyma ihtimalin yok ben memnunum.