500 TL kulaklık önerisi

Bütçe
500

Kullanıcı15

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
44
Çözümler
1
Merhaba. Kulaklığım kırıldığı için yeni bir kulaklık almak istiyorum. Aklımda bu var. Dediğim kulaklığı tavsiye eder misiniz? Etmezseniz kulaklık önerilerine açığım. Bütçem maksimum 500 TL. Genelde FPS oyunları oynarım ve müzik dinlemeyi çok severim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa önerildiğini gördüm bu kulaklığın. Markasını falan bilmiyorum ve çok bir yerde de satılmıyor gibi. Tereddütte kaldım.
Redragon aslında yaygın bir markadır ve kalitelidir. Genellikle yurtdışında satılıyor ülkemizde fazla popüler değil. Ürün ses kartıyla birlikte geliyor ve kendi yazılımı var. Yazılım oldukça güzel. Mikrofonu da aynı şekilde bu fiyata göre oldukça başarılı. Ne tür müzik dinliyorsunuz bilmiyorum ama bassları da güzel. Sürücülerine zaten laf yok bu bütçede oldukça iyi. Arkadaşım kullanıyor ondan biliyorum. Hatırladığım kadarıyla kulaklık kablosu ve mikrofonu takılıp çıkarılabiliyordu. İsterseniz incelemelerine bakın tam hatırlamıyorum. Tabii kablosuz olarak kullanamıyorsunuz, herhangi bir kablo deformesi olursa değiştirip kullanmaya devam edin diye takılıp çıkarılabiliyor. Kulaklık pedleri de kolay değişiyor söylemeyi unutmuşum.
 

Geri
Yukarı