mentall Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 249 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #11 Mor Fasulye dedi: Bu modeli güzeldi aslında ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi modelden bahsediyorsun?
Mor Fasulye dedi: Bu modeli güzeldi aslında ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi modelden bahsediyorsun?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #12 mentall dedi: Zamanında rampage sn R7 almıştım ve 3 ayda çöp oldu. Birdaha rampage almam. Öneri için eyvallah. MH 630 de güzelmiş ama bunun abisi MH 650 ye resmen aşık oldum. Fiyatını görünce fena üzüldüm sonrada. 630 alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, MH650 ihtiyaçlarını tam karşılıyor ama pahalı bayağı. MH630 da iyidir.
mentall dedi: Zamanında rampage sn R7 almıştım ve 3 ayda çöp oldu. Birdaha rampage almam. Öneri için eyvallah. MH 630 de güzelmiş ama bunun abisi MH 650 ye resmen aşık oldum. Fiyatını görünce fena üzüldüm sonrada. 630 alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, MH650 ihtiyaçlarını tam karşılıyor ama pahalı bayağı. MH630 da iyidir.