500 TL mouse önerisi

Bütçe
500

UpgradeNeed

Centipat
Katılım
29 Ağustos 2021
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar. Kablosuz mouse almak istiyorum ve aşağıdaki ürünlerden birini almayı düşünüyorum. Eğer siz bu ürünler dışında maksimum 500TL bandında kablosuz ürün tavsiye edebilirsiniz. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.



 
Kablo olmadan 100 gram mouse çok ağır. Bence Razer deathadder v2 ya da glorious mouse düşünebilirsiniz.
Deathadder V2 ve Glorious marka farelerin kabloları son derece hafif, dirençsiz. Deathadder V2 kullanıyorum. Önceki farem Asus Rog Gladius idi. Bu tür esnek ve dirençsiz kablolu fareler varken kablosuz fareye pek ihtiyaç yok. Kablosuz farelerin diğer artıları için lazımsa orası ayrı.
Aynı fiyata alınan kablolu fare haliyle daha iyidir. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Rog Gladius'tan Deathadder V2'ye geçince hafiflik ve kullanılan optik anahtar farkı gibi artılar çok iyi geldi bana. Daha uzun süreler oyun oynayıp daha az yoruyor üstelik.
Hafifliğin getirdiği hızlı ve uzun süreli refleksler gibisi yok.
Örnek fiyatlar:
 
Hocam fiyatı 750-800 TL'ye çıkarabilirim. Sizce Glorious 0 Wireless'ya da biraz bekleyip V2 Pro'nun indirime girmesini mi beklesem. Glorious'ya da V2 Pro'nun Pugio 2 ile farkı o fiyata değer mi? Kablosuz almak istiyorum kablolardan yıldım artık. Zaten yurt odalarında masalar küçük kablo ile uğraşmak istemiyorum.
 
Rampage FURY Z Kablosuz Modüler Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Logitech G305 Lightspeed 910-005283 Siyah Optik Wireless Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu mouse'un beyazıda mevcut.

Önerilerim bunlar Fury Z'yi bizzat kendim kullanıyorum. Öneririm, Model O Wireless ile farkları yok Fury Z'nin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı