500 TL mouse önerisi

Bütçe
500
Yazdigimi yanlis anliyorsun galiba. Kotu yada benzeri birsey soylemedim. Aksine sen yazilim haric farklari olmadigini iddia ediyorsun. Halbuki en basitinden sensorleri bile farkli.
 
İyi akşamlar. Kablosuz mouse almak istiyorum ve aşağıdaki ürünlerden birini almayı düşünüyorum. Eğer siz bu ürünler dışında maksimum 500TL bandında kablosuz ürün tavsiye edebilirsiniz. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.



2 gün önce asus Rog keris wireless aldım elim büyük eskiden G502 kullanıyordum neredeyse tam oturuyordu bu mouse biraz daha küçük ama çok rahat ettirdi beni 1-2 saatte alıştım mouse a ve aşırı hafif benim G502 tuğlaymış meğersem bu ürünü 549 tl ye aldım indirimde bakabilirsin
 
Ilk olarak tarama hizi ve sensor ivmelenmesi her sey degil. Mesajimi yine yanlis okuyorsun. Ondaki daha iyi yada digerindeki daha kotu vs demedim farkindaysan. Arada yazilim disinda fark yok demistin, onun dogru olmadigimi belirtmek icin verdigim bir ornekti.

PAW PAW3335 ve PAW3370 bahsi gecen sensorler yanlis hatirlamiyorsam. Aradaki farki bizim algilayip algilayamayacagimiz ise farkli tartisma konusu. Her mesajimi farkli yone cekmeye calisiyorsun. Sunu soyleyeyim son olarak biraz daha aydinlatmasi acisindan, bence model o wireless cok iyi bir kablosuz mouse degil.
 
@Shuriken evet Model O Wireless'ın switchlerinde sorun yaşayanlar var. Benim düşünceme göre Fury Z ile aralarında pek fark yok. Siz övüyor musunuz, gömüyor musunuz anlayamadım 😕
 

Yeni konular

Geri
Yukarı