500 TL mouse önerisi

Bütçe
500 tl

YeniPasa

Centipat
Daha fazla  
Selam iyi Sosyaller faremden kurtuluyorum zamanında ucuz diye almıştım artık yenisini alma zamanı geldi. En fazla 500 TL bütçem var eğer ki gerçekten iyi ise 800 TL'ye kadar artırabilirim. Alacağım klavye Type-C olmaması iyi olur. Makro olsun Minecraft'ta RDR2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum önerinizi bekliyorum.

Temu'dan önerin çünkü klavyeyide oradan alacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam iyi sosyaller faremden kurtuluyorum zamanında ucuz diye almıştım artık yenisini alma zamanı geldi. En fazla 500 TL bütçem var eğer ki gerçekten iyi ise 800 TL'ye kadar artırabilirim. Alacağım klavye Type-C olmaması iyi olur. Makro olsun Minecraft'ta RDR2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum önerinizi bekliyorum.

Temu'dan önerin çünkü klavyeyide oradan alacağım.
Temu'da Atack Shark vardı 597'ye onu alabilirsiniz fakat vergilerle 1000 lira olur diye tahmin ediyorum.
https://share.temu.com/HApdimxT7bA

Selam iyi Sosyaller faremden kurtuluyorum zamanında ucuz diye almıştım artık yenisini alma zamanı geldi. En fazla 500 TL bütçem var eğer ki gerçekten iyi ise 800 TL'ye kadar artırabilirim. Alacağım klavye Type-C olmaması iyi olur. Makro olsun Minecraft'ta RDR2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum önerinizi bekliyorum.

Temu üzerinden güzel bir mouse alacaksanız bütçenizi aşacaktır.

Temu'da Atack Shark vardı 597'ye onu alabilirsiniz fakat vergilerle 1000 lira olur diye tahmin ediyorum.
https://share.temu.co
hocam gerçekten iyi mi
Claw's diye yerli bir marka var mouselari 350 TL civarı. Tavsiye ederim
bakacağım

Temu üzerinden güzel bir mouse alacaksanız bütçenizi aşacaktır.

İllaki Temu almak zorunda değil sadece Temu'dan olsa iyi olur dedim.

"Temu'dan önerin." demişsiniz direkt. Ajazz Aj159 modellerine bakabilirsiniz.

"Temu'dan önerin." demişsiniz direkt. Ajazz AJ159 modellerine bakabilirsiniz.

Haklısınız fark etmemişim

"Temu'dan önerin." demişsiniz direkt. Ajazz AJ159 modellerine bakabilirsiniz.

Güzel fare ama 1000 TL'yi aşıyor maalesef bütçeme fazla uygun değil

Temu'da atack shark vardı 597'ye onu alabilirsiniz fakat vergilerle 1000 lira olur diye tahmin ediyorum.
https://share.temu.com/HApdimxT7bA

Hocam sizinkide güzel ama bir kişininkini daha çok beğendim biraz daha ucuz.

@Shinsoo hocamın önerdiği mi?
O ise o daha mantıklı ama Temu'dan önerin deyince Temu'dan indirimli güzel ürün koyayım dedim el ölçülerinize göre almayı unutmayın hocam mouse boyut vs sitesi var bulunca buraya eklerim ona göre alın veya tutuş şeklinize göre (palm, calm, claw)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı