500 TL oyuncu mouse önerisi

yusuf7595

Decapat
Katılım
25 Eylül 2021
Mesajlar
238
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar Rival 3 almak istiyorum. Ama başka fareler da ilgimi çekiyor. Razer DeathAdder v2'ye baktım ancak çok pahalı geldi. Belki alabilirim ama muhtemelen bütçem yetmez.

200-500 TL fiyat aralığında alınabilecek daha iyi bir mouse var mı? Genellikle FPS türü oyunlar oynuyorum. Elimin boyu eni 16 cm boyu 9 cm ve fingertip tutuş şekliyle kullanıyorum fareyi. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 

Kablolu almak istiyorum. Belirtmeyi unutmuşum bir de Razer Viper Mini nasıl? G PRO'ya da bakacağım.
 
480 TL indirimde Razer DeathAdder Elite var ancak mousenin sol tarafında değişik bir yükselti var gibi. Sizce alınır mı?
 

Üstteki fare 1000 TL değil miydi?
Razer Basilisk v2 Gaming Mouse bu tasarım hoşuma gidiyor hem baş parmağım rahat ediyor hem de büyük.
 
DeathAdder Elite almayın o fiyata.

Belirtmek istediğim bir şey var. Eliniz çok küçük ve fingertip tutuyorsunuz, piyasadaki fareler elinize çok büyük gelecektir. Özellikle Basilisk V2 gibi palm tutuşa yatkın farelerden bahsediyorum. Bütçeniz 600TL'ye çıksaydı Orochi V2 tam sizin için üretilmiş bir fare, bir de kablosuz istememe durumunuz var gerçi. Eğer gecikmeyi dert ediyorsanız, kablosuz farelerde ekstra bir gecikme yok. Eğer pili dert ediyorsanız, etmeyin.

Üstteki fare 1000 TL değil miydi?
Yanlış fotoğraf konulmuş.
 
DeathAdder Elite almayın o fiyata.

Belirtmek istediğim bir şey var. Eliniz çok küçük ve fingertip tutuyorsunuz, piyasadaki fareler elinize çok büyük gelecektir. Özellikle Basilisk V2 gibi palm tutuşa yatkın farelerden bahsediyorum. Bütçeniz 600TL'ye çıksaydı orochi V2 tam sizin için üretilmiş bir fare, bir de kablosuz istememe durumunuz var gerçi. Eğer gecikmeyi dert ediyorsanız, kablosuz farelerde ekstra bir gecikme yok. Eğer pili dert ediyorsanız, etmeyin.

Yanlış fotoğraf konulmuş.

Maalesef bütçemi aşıyor orochi v2. onun yerine Viper Mini alsam elime olur mu? Şu anda kablosuz bir fare kullanıyorum ve sürekli takılmalar, tepki vermeme gibi durumlar oluyor pilli olduğu için pili değiştirdim ancak yine sonuç değişmedi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı