Yunusemreabk1
Hectopat
Daha fazla
Rasperry Pi 4 tarzı birşey olur mu acaba?
merhaba rasspery pi 4 nedirRasperry Pi 4 tarzı birşey olur mu acaba?
merhaba rasspery pi 4 nedir
Bunu alabilirsiniz aklıma o bütçede başka birşey gelmedi.Lakin oyun oynatacağını sanmam.merhaba rasspery pi 4 nedir
ben düşük ayarlardada olsa gta5 cs:go felan oynamak istiyorum![]()
Raspberry Pi 4 4GB - Model B Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
Raspberry Pi 4 4GB - Model B ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Raspberry Pi Ana Kartlar kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.googleadservices.com
Bunu alabilirsiniz aklıma o bütçede başka birşey gelmedi.Lakin oyun oynatacağını sanmam.
Hocam o bütçeye imkansız anca raspberry alabilirsiniz.Hemde alacağın sistem bir sene falan götürür.ben düşük ayarlardada olsa gta5 cs:go felan oynamak istiyorum
Hocam 0 sistem imkansız. 2. el de imkansız gibi. Bütçenizi yükseltmeniz lazım.Merhabalar yukarıda da belirttiğim gibi bütçem 500TL. Bana toplama ya da hazır fark etmez, GTA 5 CS:GO gibi oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Rica ederim ama senin yerinde olsam biraz daha biriktirip daha iyi bir Xeon sistem toplardım.Merhaba, ben sana çok teşekkür ederim. Tam aradığım sistemi buldun bana, çok sağ ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.