500 TL'ye anakart ve işlemci önerisi

Yer
地獄
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi 500TL'ye beni idare edebilecek anakart ve işlemci arıyorum. Şimdiki sistem özelliklerim şunlar:

İşlemci: Intel Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz, 2600 MHz
Ekran kartı: ATI Radeon HD 4800 Series(Asus Nvidia GeForce GTX750 alacağım, önerilere açığım.)
Anakartı: Gigabyte GA-945GCM-S2L

Hız aşırtma yapmak istemiyorum pek, bilgisayarın ısınması beni sinir ediyor. H110M'i anakart olarak tercih edeceğim fakat benim ramlerim DDR2, DDR4 olan uygun fiyatlı ram önerisi de yapabilir misiniz? GB olarak takıntım yok, sadece günümüz oyunlarını açsa yeterli olur.

Hız aşırtma yapmak istemiyorum pek, bilgisayarın ısınması beni sinir ediyor. H110M'i anakart olarak tercih edeceğim fakat benim ramlerim DDR2, DDR4 olan uygun fiyatlı ram önerisi de yapabilir misiniz? GB olarak takıntım yok, sadece günümüz oyunlarını açsa yeterli olur.
Tamam işte benim yazdığım tam sana göre bütçeni 50 TL daha arttır 8 GB RAM'in olsun oh mis. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı