Merhaba, bisiklet için akşam sürüşlerinde kullanabileceğim şarjlı ön far arıyorum. Bütçe 500'e kadar olabilir.
Teşekkürler, biraz araştırdım dediğiniz gibi pişman etmeyecek bir ışığa benziyor. Sipariş verdim. Ürün elime ulaşıp deneyince memnun kalıp kalmadığımı yazarım.Bütçe arttırıp bunu almanızı öneririm. Pişman olmazsınız, diğerlerinden iyidir.![]()
Moon Meteor Vortex Ön Işık Far 1000 Lümen USB Şarjlı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Moon Meteor Vortex Ön Işık Far 1000 Lümen USB Şarjlı fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Moon Meteor Vortex Ön Işık Far 1000 Lümen USB Şarjlı özelliklerini incele, 750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamamdır hocam. Ürünün fotoğrafını çekip buraya gönderirseniz iyi olur, hayırlı olsun.Teşekkürler, biraz araştırdım dediğiniz gibi pişman etmeyecek bir ışığa benziyor. Sipariş verdim. Ürün elime ulaşıp deneyince memnun kalıp kalmadığımı yazarım.
Işık şiddeti gayet fiyatına göre iyi. Tekrardan hayırlı olsun, günler ne çabuk geçiyor.Ürün elime ulaştı ve bir akşam turu atıp deneyimledim. Işık şiddeti gayet yeterliydi. Tam zifiri karanlık bir yer bulamadım ama aşağıda fotoğraflar mevcut.
Eki Görüntüle 1781676
Eki Görüntüle 1781677
Eki Görüntüle 1781678
Eki Görüntüle 1781679
Eki Görüntüle 1781682
Eki Görüntüle 1781681
Eki Görüntüle 1781683
Eki Görüntüle 1781684
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.