500 TL'ye CS2 için ucuz AWP, AK-47 ve M4 skin önerisi

Eitra

Centipat
Daha fazla  
Seçkin hesap aldım güzel ve ucuz skin önerileri var mı? Bütçe maksimum 500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Safari ağı AK-47 için hem ucuz hem mükemmel bir skindir bunun AWP si de ucuz ona da bakabilirsin.

Field tested olarak AK-47 Legion of anubis ve AWP olarak atheris alınabilir Total'de 300 TL tutuyor. Ayrıca M4 derken kastınız M4A4 mu M4A1s mi?

Safari ağı AK-47 için hem ucuz hem mükemmel bir skindir bunun AWP si de ucuz ona da bakabilirsin.
Safari ağı niye öneriyorsun sence güzel mi gözüküyor?

Field tested olarak AK-47 Legion of anubis ve AWP olarak atheris alınabilir Total'de 300 TL tutuyor. Ayrıca M4 derken kastınız M4A4 mu M4A1s mi?

Evet güzel gozukuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

M4A1 olursa daha iyi olur ama M4A4 için de güzel önerin varsa alırım

AK-47 | head shot Battle-scared​

AWP | chromatic aberration-Battle-scared​

M4A4 | Neo-noir-Battle-scared​

Öneririm çünkü piyasaya göre ucuz biraz paslı veya çizik tarafları olabilir oralarada ucuza sticker craft yaparsan gayet işini görür ve desenler seni sıkmaz.

M4A1 olursa daha iyi olur ama M4A4 için de güzel önerin varsa alırım.

M4A1s normalde decimator öneririm ama 300-350 TL olmuş kendisi gereksiz pahalı F/P olarak emphorosaur-s ve night terror öneririm fiyatları gayet uygun FN olarak bile alsanız 100 TL falan arkadaş da söylemiş M4A4 olarak Neo noir güzel o da 200 TL FT olarak tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…