500 TL'ye i5 650 Sisteme R9 270 Almak

Takla Life

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Cities Skylines oyununu ultra grafiklerde oynamak için bir ekran kartı istiyorum. Bir de CS:GO oyununda sislerden geçerken hafif kasmalar yapmasın yeter. Far Cry 4 gibi oyunlarda ultra takıntım yok. Onları highta açsın yeter. Bir de 150 TL kasa önerisi istiyorum. Zalman Z3 Plus alacağım ama önerilerinizi bekliyorum.

Sistem:
-Intel Core I5 650 3.20 GHz Soket 1156
-Foxconn H55MXV anakart.
-Kingstone 4 GB 1333 MHz RAM.
-AMD HD 6570

-Nagas 500W 80+ Bronze PSU

Almayı düşündüğüm ekran kartı R9 270. Hangi modelini alayım? Bir de Windows 8 kursam anakart ile uyumsuzluk olur mu? Zira Vatan Computer de anakartların üstünde Windows 8 Ready gibi şeyler yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart kutunuzda Windows 8 ready yazıyorsa sorun yaşamazsınız :) ancak bios güncellemenizi tavsiye ederim. Benim önereceğim kart GTX750Ti. Hem ucuz hemde güç tüketimi düşük. Cs Go için ideal ama Far Cry için yorum yapamam.

750 Ti almayı düşünmüyorum. Bu anakart pek de yeni değil. Ama millet çok eski bilgisayarlarda Windows 8 kullanıyor.

Bios güncellemeleri genellikle facia ile sonuölanıyor. Yani gördüklerimve duyduklarım. O yuzden emin olamadım güncelleme konusunda. Yoksa çoktan güncelleredim.
İnternette anakartınıza ait BIOS güncelleme rehberi olacaktır. Adımları doğru takip ettiğiniz sürece neden faciaya yol açsın?

Bu foruma daha yeni üye oldum. Ama baya süredir takip ediyorum. BIOS güncelledikten sonra görüntü gelmiyor gibi konulara fazla rastladım. O yüzden emin olamıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı