500 TL'ye kadar mouse pad önerisi

SWAR50 kodunu kullanabilirsiniz. Klasse Pro'dan daha kaliteli.

Siyahı olsa alırdım. Açık mavi benim sisteme ajdar ender gibi olacak.

Ben de uzun zamandır grisini kullanıyorum hocam. Bütçede zaten kaliteli 3 tane büyük pad var. Aralarında da abartı bir kalite farkı yok.

Eki Görüntüle 2615977

Bir kere yaşasam tamam ama 3 kere sorun yaşayınca markaya güvenim sarsıldı doğrusu. Şu an masada mouse pad yok. Ahşap masada mouse kaydırıyorum.

Sorun yaşayan yok değil hocam zaten ama bu bütçede tercih edilebilecek 4 üründen biri.

Sorunda bu ya. Keşke böyle olmasa işte. Çok kısıtlı markalar var.

Güzel ürün de büyük boy istemiş KS.
Boyutu arkadaşa uygunsa benim de kullandığım bir mouse pad öneririm. Bu ürünlere 2000 3000 5000 TL veren arkadaşları da anlamam. Al işte 300 liralık pad; senelerdir kullanıyorum masaya güzel yapışıyor, 1 kere kumaşı veya yüzeyi kavlamadı, sürtünmede sıkıntı yapmadı, mouse akıyor daha ne olsun.

Boyutu arkadaşa uygunsa benim de kullandığım bir mouse pad öneririm. Bu ürünlere 2000 3000 5000 TL veren arkadaşları da anlamam. Al işte 300 liralık pad; senelerdir kullanıyorum masaya güzel yapışıyor, 1 kere kumaşı veya yüzeyi kavlamadı, sürtünmede sıkıntı yapmadı, mouse akıyor daha ne olsun.

Kötü bir şey demedim zaten? Kendim o anlamadığınız arkadaşlardanım, mouselara 5-6 bin lira verip hareketini kolaylaştıran yüzeye neden 300 lira vereyim ?

James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad - incehesap.com şuan ki kullandığım da 90x40 önerdiğinle arasında fark yok sanırım bu sıkıntı yaratmaz derseniz bunu alabiliri

Kötü bir şey demedim zaten? Kendim o anlamadığınız arkadaşlardanım, mouselara 5-6 bin lira verip hareketini kolaylaştıran yüzeye neden 300 lira vereyim ?
Sana kötü bir şey dedin veya sana bir atıfta bulunmadım zaten, genelleme yaptım. 5 senedir Steelseries Rival 3 kullanırım FPS oyunlarında rekabetçi seviyelerde, hikaye oyunlarında her türlü zaman geçirdim. 300 liralık mousepadi de kullandım 2300 liralık mousepadi de test ettim aralarında 2000 liralık fark görmedim bunu kullanıyorum gayet yağ gibi akıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı