Hocam yazmayı unutmuşum kusura bakmayın kulaküstü arıyorum.Soundpeats H2 ya da Anker R100. Bütçenin 2 sınırında da en düzgün kulaklıklar bana göre.
500 bandında çok bilgim yok, denk gelip araştırdığım bir kulaklık olduğu için atıyorum.Hocam yazmayı unutmuşum kusura bakmayın kulaküstü arıyorum.
500 bandında değil hocam 800e kadar da bütçem var moderatörler başlığı değiştirmiş.500 bandında çok bilgim yok, denk gelip araştırdığım bir kulaklık olduğu için atıyorum.
Bluedio H2 ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Biraz çıkabilirseniz Anker Q10i güzel kulaklık.
Anker SoundCore Life Q10i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
510BT demek istediniz sanırım. 710BT 2000TL. 😁500 bandında değil hocam 800e kadar da bütçem var moderatörler başlığı değiştirmiş.
JBL 710 BT Nasıldır?
Hocam pazaramada 1000tlye buldum.510BT demek istediniz sanırım. 710BT 2000TL. 😁
Muadili Sony WH-CH510'a göre kasası ve modülerliği daha iyi ama ses kalitesi daha kötü. Tercih sizin.
Çok ilginç gerçekten. Güvenilir olduğunu düşüniyorsanız alın, benim fikrim yok bu indirim karşısında.
Banada değişik geldi fakat 510bt felan da satıyor aynı mağaza.Çok ilginç gerçekten. Güvenilir olduğunu düşüniyorsanız alın, benim fikrim yok bu indirim karşısında.
1000TL'ye gayet iyi bu kulaklık.
Satıcının puanını, yorumunu göremedim. Yenilenmiş ürün olabilir. Şansınızı denemek isterseniz alın ama sıkıntı çıkarsa gereksiz uğraşırsınız.Banada değişik geldi fakat 510bt felan da satıyor aynı mağaza.