5000-5500 TL monitör önerisi

Bütçe
5500
Gördüğüm konulara yazmaya çalışıyorum, aradan kaçanlar olabilir.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?magaza=Hepsiburada&
Şunu aldım bu bütçeye önereceğin başka monitör varsa 2k iade edim onu alim hala kargoda ürünüm.

Hocam aklımda bir bu bir de R25F 30 var sizce hangisi?
Aoc çok daha iyi bütçene göre. Çıkmasa paran r25f 30 alabilirsin ama zorlamanı tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?magaza=Hepsiburada&
Şunu aldım bu bütçeye önereceğin başka monitör varsa 2K iade edeyim onu alim hala kargoda ürünüm.

AOC çok daha iyi bütçene göre. Çıkmasa paran R25F 30 alabilirsin ama zorlamanı tavsiye ederim.

Güzel monitör almışsın işte. Bunun üstüne koyupta alabileceğin 2K 180Hz IPS monitör yok şu anlık. En fazla hareket netliği daha iyi olan XG27acs alabilirsin, onunda kontrastı R27QE'den düşük. Temizine denk gelirsen F/P bir model R27QE. 7.5k bandında daha iyisi yok.

Eğer 2k üstüne koyarsan daha iyi kalite kontrol'e ve biraz daha iyi renk gamutuna sahip M27QA var.

Pekala AOC'da karar kıldım o zaman en başından beri aklımda o vardı zaten ama yine de sorayım dedim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Rica ederiz şimdiden güle güle kullanman dileği ile.😍🥰

Güzel monitör almışsın işte. Bunun üstüne koyupta alabileceğin 2K 180Hz IPS monitör yok şu anlık. En fazla hareket netliği daha iyi olan XG27acs alabilirsin, onunda kontrastı R27QE'den düşük. Temizine denk gelirsen F/P bir model R27QE.
Ölü pixel gelirse Xg27acs yi zorlarım yinede eyw.😍🥰
Senin bu monitörleri karşılaştırdığın site neydi ?
Ekran görüntüsü 2025-05-23 210612.png

Ölü pixel gelirse XG27acs yi zorlarım yine de eyvallah.😍🥰
Senin bu monitörleri karşılaştırdığın site neydi?

Direkt bir karşılaştırma sitesi yok. Rtings'te her monitörün incelemesi bulunmadığı için kendim ölçüm verilerine bakıp kıyaslıyorum. Eğer ölü piksel denk gelirse, renk gamutu ve kontrast bakımından M27QA alabilirsin, alternatif olarak hareket performansından ötürü XG27acs de iyi bir monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı