5000-5500 TL monitör önerisi

Hocam attığımız AOC'u alın işte.

Hocam ne mutlu size beğenmişseniz ama AOC çok daha iyi neden önermeyelim? Kendi fanboyluğunuzu kendinize saklayın.
Önermeyin demiyorum zaten demek istediğim sanki Trendyol pc öneriyormuşum gibi tepki göstermeniz. Tabi ki herkes önerebilir konu sahibi de karsilastirmalarini yapıp içine hangisi siniyorsa onu alabilir.

Hocam attığımız AOC'u alın işte.

Hocam ne mutlu size beğenmişseniz ama AOC çok daha iyi neden önermeyelim? Kendi fanboyluğunuzu kendinize saklayın.
Tüm bütçemi monitöre vermek istemiyorum hocam profesyonel bi monitöre ihtiyacım yok normalde

Ktcler trendyolda 5800 hocam neyse alırız aoc gibi
Hepsiburada da 4270₺. Bende buradan almıştım satıcı Hepsiburadanın kendisi zaten. Gönül rahatlığıyla buradan alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250726_140413_Hepsiburada.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 23
Hepsiburada da 4270₺. Bende buradan almıştım satıcı Hepsiburadanın kendisi zaten. Gönül rahatlığıyla buradan alabilirsiniz.
Ayrıca 5 ms yazdığına bakmayın gerçek değeri 3ms. Zaten 1ms yazan monitörlerin çoğu da bu civarlarda.

Ayrıca 5 ms yazdığına bakmayın gerçek değeri 3ms. Zaten 1ms yazan monitörlerin çoğu da bu civarlarda.

+ 180Hz değil overclock ile 200Hz oluyor. Menüsünden basit bir şekilde yapabilirsiniz. Videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

3 ms mi hocam her yerde 1 gibi gördüm ana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…