5000-6000 TL Bilgisayar Toplama Önerisi

Arkadaşlar ben uzun ömürlü bir PC toplamak istiyorum ama malum kurdan ötürü emin olamıyorum. Kasa + monitör olarak 5000-6000 TL'ye toplamak mı daha makul olur? Yoksa masaüstü yerine dizüstü almak mı? (masaüstü kullanmaya alıştığım için de biraz tedirginim tercih konusunda)

Dizüstü zorunlu değilse kesinlikle masaüstü almalısın. Hem performans olarak daha iyi bir masaüstü alabilirsin. Hem de ısınma gibi dertlerin olmaz. Parça değişikliği de yapabilirsin ilerleyen dönemlerde. Yani masaüstü her açıdan karlıdır. Laptopun tek avantajı taşınabilir olması. Ben zaten taşımam diyorsan gözün kapalı masaüstü al.

masaüstü al 1050 ti li pc yi 3500e toplicagin bilgisayarı dizüstü 7 k ya falan toplarsın

Ben de aynı fikirdeyim ama masaüstü kasa dan ibaret değil maalesef monitör de lazım fiyat açısın dan emin olamıyorum. Bu fiyat bandına önerebileceğiniz sistem var mı?

masaüstü al 1050 ti li pc yi 3500e toplicagin bilgisayarı dizüstü 7 k ya falan toplarsın
Eski mimari olarak toplarsak dizüstün den çok daha iyi performans alacağımız muhakkak ama kısa süre için de revize gerektirebilir. Peki sizin önereceğiniz sistem var mı?

hocam kara cumayı 2 ay bekleyebilirsen bekle 4000 4500 liraya güzel bir işlemci gtx1660 16gb ram 1tb hdd 250gb ssd b450 gaming plus toplayabilirsin.bende bekleyip 3500 lira civarı toplamayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…