5000-6000 TL civarı okul için laptop önerisi

Y.Can Aydın

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2020
Mesajlar
799
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba kardeşime okul için bir adet laptop almayı düşünüyoruz. Bütçemiz 5000-6000 arası. Önceliğimiz sıfır ama ikinci elde bakabilirim. Önerebileceğiniz model marka var mı? Ağırlıklı olarak YouTube kullanıyor.
 

Celeron işlemciler nasıldır bilmiyorum aklımda bu model var ne düşünüyorsunuz?
 
Bu seçtiğiniz de iyi. Bütçe artırma durumunuz varsa başka modellere de bakabilirsiniz i3 işlemcili modeller işinizi rahat görür.
 
Bu seçtiğiniz de iyi. Bütçe artırma durumunuz varsa başka modellere de bakabilirsiniz i3 işlemcili modeller işinizi rahat görür.

Sadece YouTube vs kullanıyor çok ahım şahım bir şey aramıyorum.
 

Bayadır araştırıyorum bu fiyatlara bu 2 üründen başkasını seçmek yanlış tercih olur. Ben R3 olanı aldım bugün geldi kurulumunu yaptım ama test edemedim. Tercih sizin 2 ürünü alıp test etmek isterdim açıkcası. İşlemciler arasında i3 biraz daha revaçta ama R3 İPS panel.
 

Bayağıdır araştırıyorum bu fiyatlara bu 2 üründen başkasını seçmek yanlış tercih olur. Ben R3 olanı aldım bugün geldi kurulumunu yaptım ama test edemedim. Tercih sizin 2 ürünü alıp test etmek isterdim açıkçası. İşlemciler arasında i3 biraz daha revaçta ama R3 IPS panel.

Evet ekranı IPS ekran ama işlemciler nasıl performans veriyor orası önemli tabii. Bir süre kullandıktan sonra bilgi verirseniz çok iyi olur.
 
Kardeşime laptop alacağım, masaüstünden anlarım ama laptoplardan anlamıyorum. Yardıma ihtiyacım var. Şu laptop gözüme iyi geldi. 8 GB RAM 256 GB M.2 SSD vs. Ekranı normal seviyede IPS. Zaten sadece YouTube ve Chrome ağırlıklı kullanıyor, oyun vs gibi üst seviye bir şey aramıyorum. İkinci elde nasıl bir şeyler bulabilirim veya sıfır olarak başka ne bakabilirim?

Bulduğum laptop ACER Extensa 15 Ex215-22 Nx.eg9ey.004 Amd Ryzen 3 3250u 8gb 256gb Ssd 15.6
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı