5000-6000 TL civarı sistem toplama önerisi

Tam dediğiniz gibi oldu :D , kusura bakmayın.
Yok estağfurullah insanın gözünden kaçabilir hiç sorun değil yardım etmek istemenkz benim için gayet yeterli 😁 , tekrardan teşekkürler.
Bence Black Friday bekleyin.
Evet bir yandanda onu gözlüyorum o yüzden beklemedeyim şuan , teşekkür ederim .
O paraya çok daha iyi bir sistem toplanabilir.
Açıkçası daha açıklayıcı olmanızı dilerdim . Hangi parçaların değiştirmem gerektiğini veya hangi bileşenlerin üstüne toplama planları yapmamı belirtseydiniz daha aydınlanırdım ama yinede bilgilendirdiğiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 😊.
Hangi site bu fiyatlar bu kadar ucuz?
Yanılmıyor isem rodinyasar10 adlı kullanıcıda parçaları benim gibi incehesap üzerinden bir araya getirmiş .

Son düzenleme:
O paraya çok daha iyi bir sistem toplanabilir.
Buyrun toplayın, bizde görelim. Belki bizede faydası olur, başka arkadaşlara öneririz.

Evet bir yandanda onu gözlüyorum o yüzden beklemedeyim şuan
İleride hem Kara Cuma hem de 11.11 indirimleri var. Üstüne üstlük İncehesap her cuma Gaming Gecesi yapıyor. İndirimleri bekleyip daha iyi bir sistem oluşturabilirsiniz.

İsterseniz bazı şeylerden kısabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191102-214401.png
    Screenshot_20191102-214401.png
    52,9 KB · Görüntüleme: 66
Hmm gerçekten güzel seçimler tam sınır bütçemin yakınlarında çok teşekkür ederim şu önümüzdeki 11.11 indirimini bekleyeceğim ince hesaptaki cuma geceleri olan gaming gecenlerinide ilgilendiğiniz için çok minnettarım teşekkür ederim.

Bütçe varsa anakart yükseltilip SSD Samsung alınırsa daha mantıklı bir seçim olur. Şayet videodaki fark için işlemci, anakart ve SSD'den kısmak çok mantıklı değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• AMD Ryzen 5 2600X
  • ASUS Prime B450M-K
  • Sapphire Nitro+ RX 590 8 GB 50th Gold Edition [YADA] ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti OC EVO 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Kartı
  • Corsair Vegeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16
  • Samsung 970 Evo 250GB M.2 SSD
  • Gamebooster GB-G3605B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa
  • CORSAİR V650W +80 PLUS GOLD

BENİM ÖNERİM BU BENCE DOĞRU SİSTEM
Oluşturduğunuz sistem güzel olmuş ancak kesinlikle @AirJET 'in önerdiği sistemi alın derim. Şuan stok yok ancak beklemeye değer. Benimde tavsiyem aynı şekilde kasayı CM MB 511 ile değiştirmen ve HDD çıkartıp sadece SSD'den oluşan bir sistem alman, eğer depolamaya fazla ihtiyacınız yoksa, olacaktır.
2 TANE MB511 VAR HANGİSİ BENDE ALCAM

Son düzenleme:
  • AMD Ryzen 5 2600X
  • ASUS Prime B450M-K
  • Sapphire Nitro+ RX 590 8 GB 50th Gold Edition [YADA] ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti OC EVO 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Kartı
  • Corsair Vegeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16
  • Samsung 970 Evo 250GB M.2 SSD
  • Gamebooster GB-G3605B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa
  • CORSAİR V650W +80 PLUS GOLD

BENİM ÖNERİM BU BENCE DOĞRU SİSTEM

2 TANE MB511 VAR HANGİSİ BENDE ALCAM
Seçtiğin kasa çok kötü, sakın alma. Kasa için bütçeni söylersen farklı alternatiflerde bulunabilirim.

Ekran kartı olarak kesinlikle GTX 1660 Ti seç, daha performanslı.

İşlemciyi kaç TL'ye aldığını bilmiyorum ancak eğer 1.000 TL ve üzeri ise kesinlikle biraz daha ekleyip Ryzen 5 3600 al. Ryzen 5 2600X'e o kadar para vermek bence gereksiz.

Seçtiğin kasa çok kötü, sakın alma. Kasa için bütçeni söylersen farklı alternatiflerde bulunabilirim.

Ekran kartı olarak kesinlikle GTX 1660 Ti seç, daha performanslı.

İşlemciyi kaç TL'ye aldığını bilmiyorum ancak eğer 1.000 TL ve üzeri ise kesinlikle biraz daha ekleyip Ryzen 5 3600 al. Ryzen 5 2600X'e o kadar para vermek bence gereksiz.
ama rx 5700 daha çok fpsveriyo

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı