5000-6000 TL kısmi sistem tavsiyesi

Şu video anakart hakkında az çok bilgi verir diye düşünüyorum fiyatına göre gayet iyi bir anakart kendisi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM konusu güzel değinilmiş ama RAM 1000 TL.

SSD konusu sizin gibi önem verdim be 3500/3000 olan bir SSD kullandım.
Ram fiyatı günümüze göre çok anormal gelmemişti zaten :( Anakart için önerdiğiniz videoya da denk geldim yakın zamanda ama muhtemelen kaçırdığım çok detay vardır o videoda.

Anakart seçimi sanırım biraz meşakkatli olacak...
@Vorplody @Tolga Samet Sizlerden de bir fikir alabilir miyim? 3800x için ileriye dönük(3950x gibi işlemcilerle kullanılmasına kadar) ve yine ileride su soğutma ile desteklenerek hız aşırtma yapılmasına, açık, arayüzü ile kullanımı kolay ve bir anakart düşünüyorum. Bunları bir de ram ve m2 ssd ile desteklerseniz de çok memnun olurum.

Not 1: ASUS'a ve servis sonrasına ekstra bir sempatim var 😁
Not 2: Gelecek önerilerde bütçe üst sınırı önceki mesajlarda da belirttiğim gibi esnektir. Ayırıcı özellikleri böyle büyük bir harcama içerisinde küçük hesaplarla kaçırmak istemem.

Diğer arkadaşlar da yanlış anlamasın lütfen, alternatif olması açısından tanıdığım ve yorumlarını daha önce okuma şansım olmuş arkadaşları etiketledim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı