5000-6000 TL LG Televizyon Tavsiyesi

Daha yeni LG 55 İNC Nanocell aldık, güzel ürün öneririm.
 
@Furkan Aksngr güzel günlerde kullanın:) Nasıl peki düşüncelerin? Bir de tam model numarasını yazabilir misin bana?
@Lemi Galip haydaa:) 8200 ve 8600 serisini çok önermişler internette baktım da.
Link' teki ürün. Birçok yönden çok güzel televizyon, uzun uzun bunları yazmak yerine tek eksisini söyleyeyim. O da kendi içerisindeki TV kanallarında geçiş biraz yavaş. Diğer hiç bir işlemde ağır değil ama kanallar arası geçiş dediğim gibi yavaş ama onunda çözümü var. Harici bir uydu alıcısı ile kullandığınızda sorun ortadan kalkıyor. Zaten hemen her evde uydu alıcısı var. Evinizde yoksa 'o kadar para veriyoruz bir de uydu alıcısına mı para vereceğiz? ' dersen o konuda haklısın ama benim gördüğüm tek eksisi bu, bunun dışında birçok güzel özellikleri de mevcut. Ben gayet memnunum. Mümkünse 65 İNC öneririm, evde yeriniz varsa 65 çok daha iyi olur keşke bizde 65 alsaymışız.
 
Ben de aynı şekilde 5000-6000 TL arası sadece 55 ekran olacak şekilde televizyon alacağım fakat karar veremedim. Philips the One 55PUS7304, LG 55SM8200, Samsung 55Q60RAT modelleri arasında kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı