5000-6000TL Wraith mouse önerisi

Bütçe
60000

Bence 5500TL için değmez 4700 falan olsa MayaX kıvamında evet alınır derdim ama aynı bütçeye karbon fiber veya az üstüne magnezyum ürünler varken hem de en üst seviyesi değmez diyorum.
Pwanage olanlar zaten en üst teknoloji + Karbonfiber malzeme. Diğer MayaX ve OGM Pro V2 ise hem sağlamlık olarak Plastik kasalar içinde en iyilerden hem de performans ve kalite kontrol olarak çok övülen ürünler. Performans kısmına değinmeme gerek yok diye düşünüyorum çünkü zaten 4000TL üstü ürünlerde zaten 3950 + Nordic MCU fix sadece shape ve switch gibi farklar oluyor bir de malzeme değişiyor.

Ben hazırda Hades modeli geldi diye OGM Pro V2 sipariş ettim elime gelmedi ama. MayaX ve Trinity ise size BeastX sonrası çok tanıdık gelecektir çünkü aynı shape zaten yabancılık çekmezsiniz. Eğer ben biraz ergo fare denemek istiyorum derseniz de Stormbreaker ve OGM Pro V2 alabilirsiniz.

Hmm peki beast x şuanda F/P olarak ne durumda sizce? Bu modeller varken alınmaz mı?

Hmm peki Beast X şu anda F/P olarak ne durumda sizce? Bu modeller varken alınmaz mı?

BeastX'in güncel modelleri alınır hatta şu an Sınırlı sayıda üretimlerden vardı Wraith üzerinde bütçe yetiyorsa ben onu alırdım mesela ama simetrik magnezyum bir farem var zaten gerek duymadım.

Mesela şu an Limited versiyon ön siparişle normal sürümlerden daha ucuza satılıyor bütçe varsa alınabilir.

Benim bütçe durumum şu şekilde bana 4500TL kupon tanımladılar iade yapamıyorduk ürünü ikinci elden almıştım(kronik diye bu şekilde çözdük olayı) artı olarak parolpara adlı uygulamada 800TL alışveriş yapınca 400TL cashback alıyorum. Özetle 5300TL'lik sipariş bana 400TL'ye geliyor 5300TL'nin üstüne doğru çıktıkça F/P olmaktan uzaklaşıp daha çok p olma yönünde gidiyor. Ek olarak da mouse padim sipirint of aim. Onunla uyumlu bir şey de önerilirse buna da açığım.

SOA zaten iyi bir mouse pad. Hepsi uyar. Üstüne ekstra para vermek istemiyorsan tabii anlarım BeastX bildiğin bir deneyim. Bu sürümde kronik sorun olacağını sanmam çünkü Limited Edition. Onun dışında zaten önerileri verdik. Bütçe çıkıp çıkmamak sana kalmış 4700TL'den 6300TL'ye kadar öneriler bunlar yani.

Anladım hocam sağ olun. Ben az önce aynı sizin gibi düşünerek bütçeyi biraz arttırdım. Yani bu fiyat skalalarına çıkmışken plastik bir ürün almayayım dedim. Dolayısıyla çok bir seçeneğim de kalmadı aslında. Ya Beast X serisine yönelirim ( bu arada çok güzel gözüküyor olsa da limited almam çok geç geliyor ) ya pwangelerden birine yönelerim ( şahsen ergonomi düşüncesi tatlı gelse de performansı nasıl olur bilemiyorum ) ya da şu modeli buldum çok tatlı geldi gözüme: https://wraithesports.com/products/wlmouse-strider-magnezyum-mouse?variant=48975498313921 sanki elime tam oturur gibi bir hissiyat veriyor da emin olamadım.

BeastX sonrası ufak gelebilir Wraith'de iade olmuyor. 10-12 güne gelecek limited sürüm aceleniz yoksa onu yoksa da Pwanage yönelin bence.

BeastX sonrası ufak gelebilir Wraith'de iade olmuyor. 10-12 güne gelecek limited sürüm aceleniz yoksa onu yoksa da Pwanage yönelin bence.
Bu arada tutuş tipim Claw. bilmiyorum çok bir şey değiştirir mi ama bu detayı vermek önemliymiş. Ek olarak limited için şöyle bir sorun var mini veya max almak gerekiyor ben de daha önce düz bir model vardı hem hangisni alacağım konusunda kararsızım.

Max daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…