5000-7000 TL arası telefon tavsiyesi

Bütçe
5000-7000 TL Arası
Aynı değil uzatmayacağım arada fark var RAM aynı olsa bile günümüzde tercih edilmez ama vaktinde M51 iyi bir cihazdı ama M52 varken alınmaz.
Aradaki fark m52 5000 mah m51 7000 mah bataryası.
SoC'nin bir farkı yok mu diyorsun cidden?
Fiyat farkını göz önüne almasak bile M52, batarya dışında her konuda M51'den daha üstün.

Bende diyorum ki evet ama her ikisi de gunumuzde yeterli telefon daha iyi CPU sahip olunca bir şey yaramiyor PC degil sonucta.
 
Son düzenleme:
Almışken alabiliyorsanız 256 GB ROM 8 GB RAM alın. Ekstra 128 GB ve 2 GB RAM uzun ömürlülüğü konusundafarkını ortaya koyacaktır. SD kartlar ana hafıza kadar hızlı olmuyor, %33 daha fazla RAM ise takılmasını engeller.

Teşekkürler öneriniz için, hangi telefonu alacağım hakkında bilgilendim. Teşekkür ederim.

M52 ve S20FE varken alınmaz.

Aynen :)
Peki başka markalardan önerileriniz yok mudur? Xiaomi, Oppo vb?
 
Son düzenleme:
daha iyi CPU sahip olunca bir şey yaramiyor PC degil sonucta.
Şaka mısın nasıl yaramıyor? Bu neyin saçmalığı.

M51 bu fiyatlara alınacak bir cihaz değil. Batarya miktarına bakıp 7000 MAH diye M51 alınacak bir model değil. Cihaz uygun fiyatlı olsaydı alınırdı. M51 bu fiyatlara alınmaz net.

Donanım, performans ve ekran olarak M52 daha iyi.

Note 11s modeli de alınmaz ayrıca.
 
Yanlış bilgi
Şaka mısın nasıl yaramıyor? Bu neyin saçmalığı.

M51 bu fiyatlara alınacak bir cihaz değil. Batarya miktarına bakıp 7000 MAH diye M51 alınacak bir model değil. Cihaz uygun fiyatlı olsaydı alınırdı. M51 bu fiyatlara alınmaz net.

Donanım, performans ve ekran olarak M52 daha iyi.

Note 11s modeli de alınmaz ayrıca.
Evet daha iyi ama yaramıyor ne işe yarıyorsa söyle :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Israrla illa yanlışın da ısrar edeceksiniz değil mi? İşlemci telefonun kalbidir. SD 778G ve SD 730 arasında büyük fark var. Gerek oyun performansında olsun, gerek günlük kullanımda olsun işlemci farkı net hissedilir iki model arasında. Ayrıca SD 778G modelinin 5G desteği de mevcut. Ayrıca telefon yongaları sadece işlemciden de oluşmaz içinde GPU, ISP, yapay zeka, RAM ve modem gibi bileşenler içinde bulundurur. Kamera üzerinde de etkisi vardır işlemcinin. Aynı zamanda diğer bileşenler üstünde de. İşlemci bir şeye yaramıyor gibi çağ dışı yorumlarını da kendine sakla.
 
Israrla illa yanlışın da ısrar edeceksiniz değil mi? İşlemci telefonun kalbidir. SD 778G ve SD 730 arasında büyük fark var. Gerek oyun performansında olsun, gerek günlük kullanımda olsun işlemci farkı net hissedilir iki model arasında. Ayrıca SD 778G modelinin 5G desteği de mevcut. Ayrıca telefon yongaları sadece işlemciden de oluşmaz içinde GPU, ISP, yapay zeka, RAM ve modem gibi bileşenler içinde bulundurur. Kamera üzerinde de etkisi vardır işlemcinin. Aynı zamanda diğer bileşenler üstünde de. İşlemci bir şeye yaramıyor gibi yorumlarını da kendine sakla.
Yıne aynı yorumun detaylısını yazmişsın tekrardan aynı cevabın detaylısını sana yazayım laftan anlamıcaksın yoksa :) bende bunları zaten biliyorum m52 gayet iyi ve m51 den daha üstün ama günümüzde m51 telefon yeterli oluyor işlemcisi herseye yeterli oluyor bundan daha iyi olması bir işe yaramıyor benim için buda yeterli olduğu için önemli olan daha fazla sarj süresine sahip olması ve hiz olarak yeterli olması daha fazla hızlisi her zaman olur yeterli oluyorsa daha fazla hizlisina ihtiyacım olmaz 5g'ye de ihtiyacım yok 4.5g gayet yeterli bunu kavrayamadın detaylı anlattım umarim anlarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı