5000-7000 TL dizüstü önerisi

cowboyfromhell

Centipat
Merhaba;

Ben grafik tasarım öğrencisiyim ve 1. sınıftayım. Henüz bilgisayar içerikli derslere geçmedik fakat ödevlerim için bilgisayar ihtiyacı duyuyorum. Almaya niyetlenmişken gelecekte de işime yarasın istiyorum. Bu konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için size danışma ihtiyacı duydum.

Black Friday ile bilgisayar indirimleri ne kadar olur bilmiyorum ama bütçeme 5000-7000 TL diyebilirim. Sağlam, iyi bir şey olmasını istiyorum ki uzun yıllar boyunca kullanabileyim. Ayrıca çizimle ilgili olduğum için ders dışında sürekli olarak dijital çizim yapacağım. Bölümümde hangi programları göreceğimi bilmediğimden dolayı sizin bilgilerinize sığınarak bilgisayar tavsiyesi istiyorum. :(
Not: Oyun oynar mıyım bilmiyorum ama önceliğim her zaman bana lazım olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok çeşit laptop önerebilirim. Mesela Surface Go. Rahat taşınabilirlik, dokunmatik ekran vs. birsürü özelliği var. Aslında laptop değil de tablet denebilir. Windows 10 çalıştırıyor. ~5000TL fiyatı. İnternetten bakabilirsiniz. Yada ben laptop istiyorum derseniz Asus FX505GD-BQ108 modelli bir oyuncu laptopu var. ~5500TL. Klavyesı ışıklı mışıklı :) Oyun da oynarsınız dijital çizim de yaparsınız. Orta seviye olduğundan sizin işinizi rahatlıkla görür. Ama benim sana tavsiyem KESİNLİKLE mac'lerden uzak dur :p

Birçok çeşit laptop önerebilirim. Mesela Surface Go. Rahat taşınabilirlik, dokunmatik ekran vs. birsürü özelliği var. Aslında laptop değil de tablet denebilir. Windows 10 çalıştırıyor. ~5000TL fiyatı. İnternetten bakabilirsiniz. Yada ben laptop istiyorum derseniz Asus FX505GD-BQ108 modelli bir oyuncu laptopu var. ~5500TL. Klavyesı ışıklı mışıklı :) Oyun da oynarsınız dijital çizim de yaparsınız. Orta seviye olduğundan sizin işinizi rahatlıkla görür. Ama benim sana tavsiyem KESİNLİKLE mac'lerden uzak dur :p

Surface Go bölümüm için işime yaramayacağını düşündüm sanırım ama Asus hakkında bir fikir edinemedim:/

Bu fiyatta en iyisi bu.

Bilgisayarın özelliklerini beğendim ama HP markası bir süre sonra bana sorun yaratır mı? HP'nin ısınma sorunları çok meşhur.

Sıcaklık sorunu olmayan laptop arıyorsan GL65 öneririm. Çift fanlı soğutmaya sahip, tasarım olarak sağlam ve kalitelidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı