F furnien Decapat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #11 Ywja dedi: Ölü piksel olasılığı eskisine göre daha fazla, simdilik alinmaz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... neden alternatif öneriniz var mı
Ywja dedi: Ölü piksel olasılığı eskisine göre daha fazla, simdilik alinmaz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... neden alternatif öneriniz var mı
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Eylül 2023 #12 furnien dedi: neden alternatif öneriniz var mı Genişletmek için tıkla... En basta vermisim ya zaten?
F furnien Decapat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #13 biliyorum hocam önerinizden birini elediniz aoc kaldı baska alternatifi var mı LG 24GN65R hakkında yorumunuz var mıdır tesekkurler Ywja dedi: En basta vermisim ya zaten? Genişletmek için tıkla...
biliyorum hocam önerinizden birini elediniz aoc kaldı baska alternatifi var mı LG 24GN65R hakkında yorumunuz var mıdır tesekkurler Ywja dedi: En basta vermisim ya zaten? Genişletmek için tıkla...
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Eylül 2023 #14 furnien dedi: biliyorum hocam önerinizden birini elediniz aoc kaldı baska alternatifi var mı LG 24GN65R hakkında yorumunuz var mıdır tesekkurler Genişletmek için tıkla... Olu piksel olayini benim onerdiklerim icin demedim. AOC ve ASUS guzel onerdigim.
furnien dedi: biliyorum hocam önerinizden birini elediniz aoc kaldı baska alternatifi var mı LG 24GN65R hakkında yorumunuz var mıdır tesekkurler Genişletmek için tıkla... Olu piksel olayini benim onerdiklerim icin demedim. AOC ve ASUS guzel onerdigim.
F furnien Decapat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #15 Ywja dedi: Olu piksel olayini benim onerdiklerim icin demedim. AOC ve ASUS guzel onerdigim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İtopya indirminden Gigabyte G24F-2 aldım. Ölü piksel çıkmadı güzel monitörmüş gerçekten @Turgineer Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
Ywja dedi: Olu piksel olayini benim onerdiklerim icin demedim. AOC ve ASUS guzel onerdigim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İtopya indirminden Gigabyte G24F-2 aldım. Ölü piksel çıkmadı güzel monitörmüş gerçekten @Turgineer
T teknoday Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #16 ASUS VG249Q3A monitörüne bakmanı tavsiye ederim 180 Hz 1 ms GtG Fast IPS.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.505 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2023 #17 furnien dedi: iTopya indirminden Gigabyte G24F-2 aldım. Ölü piksel çıkmadı güzel monitörmüş gerçekten @Turgineer Genişletmek için tıkla... VA'dan IPS'e geçtiğimde renkler çok güzel gelmişti. Kesinlikle iyi bir monitör.
furnien dedi: iTopya indirminden Gigabyte G24F-2 aldım. Ölü piksel çıkmadı güzel monitörmüş gerçekten @Turgineer Genişletmek için tıkla... VA'dan IPS'e geçtiğimde renkler çok güzel gelmişti. Kesinlikle iyi bir monitör.