focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.224 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #11 Hocam setupınızda hangi renkler var siyah setupa hafif koyu mor çok güzel oluyor benim de öyle. Hocam sizin tercihiniz ama bu bütçede hatta genel olarak piyasadaki en iyi 2 3 klavyeden biri diğer rakipleride pahalı.
Hocam setupınızda hangi renkler var siyah setupa hafif koyu mor çok güzel oluyor benim de öyle. Hocam sizin tercihiniz ama bu bütçede hatta genel olarak piyasadaki en iyi 2 3 klavyeden biri diğer rakipleride pahalı.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #12 focevher dedi: Hocam setupınızda hangi renkler var siyah setupa hafif koyu mor çok güzel oluyor benim de öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz masa ve her şey siyah kasanın rgb leri beyaz gibi kulaklığımda cloud 3 wireles kırmızı mor yakışmaz gibi
focevher dedi: Hocam setupınızda hangi renkler var siyah setupa hafif koyu mor çok güzel oluyor benim de öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz masa ve her şey siyah kasanın rgb leri beyaz gibi kulaklığımda cloud 3 wireles kırmızı mor yakışmaz gibi
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.224 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #13 kl295 dedi: Hocam beyaz masa ve her şey siyah kasanın RGB'leri beyaz gibi kulaklığımda Cloud 3 Wireless kırmızı mor yakışmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Beyaz rengi güzel olabilir hocam almışken en iyisini alın bence.
kl295 dedi: Hocam beyaz masa ve her şey siyah kasanın RGB'leri beyaz gibi kulaklığımda Cloud 3 Wireless kırmızı mor yakışmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Beyaz rengi güzel olabilir hocam almışken en iyisini alın bence.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #14 focevher dedi: Beyaz rengi güzel olabilir hocam almışken en iyisini alın bence. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacak zaten ama çok kararsızım herkez bir şey diyor ve çok kararsızım
focevher dedi: Beyaz rengi güzel olabilir hocam almışken en iyisini alın bence. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacak zaten ama çok kararsızım herkez bir şey diyor ve çok kararsızım
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.224 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #15 Hocam benim tavsiyem RS6'yı alın geçin rakiplerinin fiyat olarak altında ama özellik olarak üstünde bir klavye. Çünkü bu işte durdukça dinledikçe kafa allak bullak oluyor sonra yanlış bir karar alıyorsunuz.
Hocam benim tavsiyem RS6'yı alın geçin rakiplerinin fiyat olarak altında ama özellik olarak üstünde bir klavye. Çünkü bu işte durdukça dinledikçe kafa allak bullak oluyor sonra yanlış bir karar alıyorsunuz.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #16 focevher dedi: Hocam benim tavsiyem RS6'yı alın geçin rakiplerinin fiyat olarak altında ama özellik olarak üstünde bir klavye. Çünkü bu işte durdukça dinledikçe kafa allak bullak oluyor sonra yanlış bir karar alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Akkonun m5 de aklımda focevher dedi: Hocam benim tavsiyem RS6'yı alın geçin rakiplerinin fiyat olarak altında ama özellik olarak üstünde bir klavye. Çünkü bu işte durdukça dinledikçe kafa allak bullak oluyor sonra yanlış bir karar alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 wireless aldım dün iyimi sizce
focevher dedi: Hocam benim tavsiyem RS6'yı alın geçin rakiplerinin fiyat olarak altında ama özellik olarak üstünde bir klavye. Çünkü bu işte durdukça dinledikçe kafa allak bullak oluyor sonra yanlış bir karar alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Akkonun m5 de aklımda focevher dedi: Hocam benim tavsiyem RS6'yı alın geçin rakiplerinin fiyat olarak altında ama özellik olarak üstünde bir klavye. Çünkü bu işte durdukça dinledikçe kafa allak bullak oluyor sonra yanlış bir karar alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 wireless aldım dün iyimi sizce
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.224 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #17 Sizin tercihiniz hocam ama RS6 ondan iyidir. kl295 dedi: Akko'nun M5 de aklımda. Cloud 3 Wireless aldım dün iyi mi sizce. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam o da kulaklık hakkında pek bilgim yok ama yorumlarını görmüştüm hayırlı olsun. Bu setupa bir tane de RS6 yakışır.
Sizin tercihiniz hocam ama RS6 ondan iyidir. kl295 dedi: Akko'nun M5 de aklımda. Cloud 3 Wireless aldım dün iyi mi sizce. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam o da kulaklık hakkında pek bilgim yok ama yorumlarını görmüştüm hayırlı olsun. Bu setupa bir tane de RS6 yakışır.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #18 focevher dedi: Sizin tercihiniz hocam ama RS6 ondan iyidir. Güzel hocam o da kulaklık hakkında pek bilgim yok ama yorumlarını görmüştüm hayırlı olsun. Bu setupa bir tane de RS6 yakışır. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşşekür ederim
focevher dedi: Sizin tercihiniz hocam ama RS6 ondan iyidir. Güzel hocam o da kulaklık hakkında pek bilgim yok ama yorumlarını görmüştüm hayırlı olsun. Bu setupa bir tane de RS6 yakışır. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşşekür ederim
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.224 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #19 kl295 dedi: Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam yapıştırın bir RS6 keyfinize bakın
kl295 dedi: Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam yapıştırın bir RS6 keyfinize bakın
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #20 kl295 dedi: Baktık güzel gibi görünüyor ama mor olması bi tık bozdu Genişletmek için tıkla... Mchose jet 75 whitw topographic khail god switch kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Bence sesi manyetik klavyeye göre çok hoş ve performansı süper.
kl295 dedi: Baktık güzel gibi görünüyor ama mor olması bi tık bozdu Genişletmek için tıkla... Mchose jet 75 whitw topographic khail god switch kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Bence sesi manyetik klavyeye göre çok hoş ve performansı süper.