5000 ₺ oyuncu klavye önerisi

Bütçe
5000
Hocam setupınızda hangi renkler var siyah setupa hafif koyu mor çok güzel oluyor benim de öyle.

Hocam sizin tercihiniz ama bu bütçede hatta genel olarak piyasadaki en iyi 2 3 klavyeden biri diğer rakipleride pahalı.

Hocam setupınızda hangi renkler var siyah setupa hafif koyu mor çok güzel oluyor benim de öyle.
Hocam beyaz masa ve her şey siyah kasanın rgb leri beyaz gibi kulaklığımda cloud 3 wireles kırmızı mor yakışmaz gibi

Hocam benim tavsiyem RS6'yı alın geçin rakiplerinin fiyat olarak altında ama özellik olarak üstünde bir klavye.

Çünkü bu işte durdukça dinledikçe kafa allak bullak oluyor sonra yanlış bir karar alıyorsunuz.

Akkonun m5 de aklımda

Cloud 3 wireless aldım dün iyimi sizce

Sizin tercihiniz hocam ama RS6 ondan iyidir.

Akko'nun M5 de aklımda.

Cloud 3 Wireless aldım dün iyi mi sizce.

Güzel hocam o da kulaklık hakkında pek bilgim yok ama yorumlarını görmüştüm hayırlı olsun.

Bu setupa bir tane de RS6 yakışır.

Sizin tercihiniz hocam ama RS6 ondan iyidir.

Güzel hocam o da kulaklık hakkında pek bilgim yok ama yorumlarını görmüştüm hayırlı olsun.

Bu setupa bir tane de RS6 yakışır.
Tekrardan teşşekür ederim

Baktık güzel gibi görünüyor ama mor olması bi tık bozdu
Mchose jet 75 whitw topographic khail god switch kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Bence sesi manyetik klavyeye göre çok hoş ve performansı süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…