5000 TL 144 Hz Monitör Önerisi

Bütçe
5000

511993

Hectopat
Selam, laptop ile kullanabileceğim 144 Hz monitör önerisi istiyorum. DisplayPort girişi bilgisayarımda bulunmuyor, HDMI versiyonu olarak tam emin değilim ama sanırım 2.0 var. Laptop modelim HP Pavilion 15-BC017NT özellikleri ise:

16 GB 2400MHz,
Intel Core i7-6700HQ,
NVIDIA GeForce GTX 960M 4 GB.

Tercihen IPS panel istiyorum, çok fazla oyun oynamadığım için renklerin doğruluğu daha önemli benim için. Yükseklik ayarı yapabileceğim bir monitör olursa güzel olur, pivot olması da ilerleyen zamanlarda sistemimi geliştirirsem işime yarayabilir ama çok önemli değil, aynı şekilde kavisli olması da güzel olabilir. 24 veya 27 inç büyüklük benim için ideal olacaktır.

Kısaca alacağım monitörde aradığım özellikler:
-IPS panel olması,
-Yükseklik ayarı yapılabiliyor olması,
-Yenileme hızının 144 veya üstünde olması,
-24 veya 27 inç olması.

Bütçem 5000 TL civarında önerilerinizi bekliyorum.

Selam, laptop ile kullanabileceğim 144 Hz monitör önerisi istiyorum. DisplayPort girişi bilgisayarımda bulunmuyor, HDMI versiyonu olarak tam emin değilim ama sanırım 2.0 var. Laptop modelim HP Pavilion 15-BC017NT özellikleri ise:

16 GB 2400MHz,
Intel Core i7-6700HQ,
NVIDIA GeForce GTX 960M 4 GB.

Tercihen IPS panel istiyorum, çok fazla oyun oynamadığım için renklerin doğruluğu daha önemli benim için. Yükseklik ayarı yapabileceğim bir monitör olursa güzel olur, pivot olması da ilerleyen zamanlarda sistemimi geliştirirsem işime yarayabilir ama çok önemli değil, aynı şekilde kavisli olması da güzel olabilir. 24 veya 27 inç büyüklük benim için ideal olacaktır.

Kısaca alacağım monitörde aradığım özellikler:
-IPS panel olması,
-Yükseklik ayarı yapılabiliyor olması,
-Yenileme hızının 144 veya üstünde olması,
-24 veya 27 inç olması.

Bütçem 5000 TL civarında önerilerinizi bekliyorum.

Kanka ufak konu dışı fakat bende de HDMI 2.0 var ben 165Hz bağladım 144Hz alabildim 2.0 kablo ile laptoplarda o durum farklı sanırım :/ benim cihaz Excalibur G770 9300h model 1650. sende belki destekler bilmiyorum.

Sonradan asansör ekleyebilirsin arkada monte yerleri mevcut.

24:
27: https://www.hepsiburada.com/lg-27gn...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.18.6

Kanka ufak konu dışı fakat bende de HDMI 2.0 var ben 165Hz bağladım 144Hz alabildim 2.0 kablo ile laptoplarda o durum farklı sanırım :/ benim cihaz Excalibur G770 9300h model 1650. sende belki destekler bilmiyorum.

Laptop üreticileri sınırlıyor olabilir veya monitörün HDMI üzerinden 165 Hz desteklemiyor olabilir. 144 Hz almam benim için yeterli zaten. 144 ve üstü olabilir diye belirtme sebebim ilerleyen zamanlarda sistemimi değiştirirsem 144 veya üstü de kullanabilirim hocam.

Hocam ürün güzel fakat satıcı güvenilir mi bilemedim.

Hoşuma gitti listeye ekleyeceğim teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Laptop üreticileri sınırlıyor olabilir veya monitörün HDMI üzerinden 165 Hz desteklemiyor olabilir. 144 Hz almam benim için yeterli zaten. 144 ve üstü olabilir diye belirtme sebebim ilerleyen zamanlarda sistemimi değiştirirsem 144 veya üstü de kullanabilirim hocam.

Hocam ürün güzel fakat satıcı güvenilir mi bilemedim.

Hoşuma gitti listeye ekleyeceğim teşekkürler hocam.

Hocam diğer sitelerde az biraz daha pahalı bir şekilde satılıyor. Bütçenize uygunluğu açısından N11 de satılanı gönderdim. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı