5000 TL 165 Hz monitör önerisi

Bütçe
5000 tl 5500 e çıkabilir
Üstelik parlaklık dereceside oldukca düşük. Yetersiz gelir.

Hocam IPS panelle pek bir farkları yok diye düşünüyorum sadece renkleri biraz daha iyi IPS'in.

Nasıl fark yok hocam. İnanılmaz fark oluyor. Tabii o IPS paneli olan monitöründe iyi bir şey olması lazım.
Şu konuya bir göz gezdirin fikriniz değişecek.

Tabii genelde IPS paneller render ya da fotoğrafik işlerde kullanılır ancak bazı kişiler film ve oyun zevklerini arttırmak için kullanırlar ben gibi. 2. monitörüm VA panel ana monitörüm IPS ve aralarında devasa fark var. En basitinden yandan bakınca VA olan hemen soluklaşırken IPS de görüntü kaybı olmuyor.

O 0.5ms yalanlarına inanmayın. 5000TL'ye hangi insan 0.5ms monitör yapar. MPRT değeriyle 0.5ms ve oda inanılmaz bir ghosting ekler monitöre. 0.5ms değerini atarsak evet panel olarak çok daha iyi monitörler var.

O konuları çok bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam Donanım Arşivi'nin video kapağında görmüştüm, bir bakayım. Teşekkürler bilgilendirme için.

O konuları çok bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam Donanım Arşivi'nin video kapağında görmüştüm, bir bakayım. Teşekkürler bilgilendirme için.

Attıgım konudakinde TN panelle karşılaştırılmış hocam yanlış anlamayın diye açıklayayım. TN en kötü panel VA ortanca IPS ise en üst paneldir. Yani her türlü IPS çok daha iyidir. Bilmemek değil ögrenmemek ayıptır. :) iyi sosyaller dilerim görüşmek üzere.

Attıgım konudakinde TN panelle karşılaştırılmış hocam yanlış anlamayın diye açıklayayım. TN en kötü panel VA ortanca IPS ise en üst paneldir. Yani her türlü IPS çok daha iyidir. Bilmemek değil ögrenmemek ayıptır. :) iyi sosyaller dilerim görüşmek üzere.
Onları biliyorum. Bu yalandan düşük MS olaylarını bilmiyordum. Size de iyi sosyaller efendim, sağlıcakla kalın.

Kesinlikle uzak durun o monitörden.
Bunu alabilirsiniz ben de kullanıyorum çok memnunum. Sepete ekleyince 4399 liraya düşüyor. IPS panele sahip. Rapid IPS diye geçiyor yani normal IPS panele göre 4 kat daha az gecikme süresi veriyor.
sanırım bunu alacağım hocam. ancak 27 inç yokmudur bu fiyatlara

VA panel ile ips arasında ciddi bir fark varmıdır ki ?

Son düzenleme:
sanırım bunu alacağım hocam. ancak 27 inç yokmudur bu fiyatlara

VA panel ile ips arasında ciddi bir fark varmıdır ki ?
burada açıklamışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı