Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
- Meslek
- Grafiker/Fotoğrafçı
Üstelik parlaklık dereceside oldukca düşük. Yetersiz gelir.
Nasıl fark yok hocam. İnanılmaz fark oluyor. Tabii o IPS paneli olan monitöründe iyi bir şey olması lazım.
www.technopat.net
Şu konuya bir göz gezdirin fikriniz değişecek.
Tabii genelde IPS paneller render ya da fotoğrafik işlerde kullanılır ancak bazı kişiler film ve oyun zevklerini arttırmak için kullanırlar ben gibi. 2. monitörüm VA panel ana monitörüm IPS ve aralarında devasa fark var. En basitinden yandan bakınca VA olan hemen soluklaşırken IPS de görüntü kaybı olmuyor.
Hocam IPS panelle pek bir farkları yok diye düşünüyorum sadece renkleri biraz daha iyi IPS'in.
Nasıl fark yok hocam. İnanılmaz fark oluyor. Tabii o IPS paneli olan monitöründe iyi bir şey olması lazım.
IPS Panel Nedir?
Kısaca ilk tanım: IPS (In-Plane Switching) panel, 1996 yılında TN (Twisted Nematic) panelin berbat olması gerekçesiyle geliştirildi. IPS paneller geniş görüş açısı ve renk kalitesi ile gerçeğe en yakın görüntü sunan panellerden birisidir. Görüş açısının değişmesine rağmen, kayıpsız ve canlı...
Tabii genelde IPS paneller render ya da fotoğrafik işlerde kullanılır ancak bazı kişiler film ve oyun zevklerini arttırmak için kullanırlar ben gibi. 2. monitörüm VA panel ana monitörüm IPS ve aralarında devasa fark var. En basitinden yandan bakınca VA olan hemen soluklaşırken IPS de görüntü kaybı olmuyor.