Bunu öneren çok oluyor da tasarımı çok kötü bence. Kare tasarımlar çok daha şık, yuvarlak saat sevemedim. Birde pil ömrü kaç gün?
![]()
Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat özelliklerini incele, 4.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Watch 6 uzun pil ömürlü değil ama bu fiyat bandında çok iyi
https://www.akakce.com/akilli-saat/en-ucuz-huawei-watch-fit-3-beyaz-fiyati,657510540.htmlBunu öneren çok oluyor da tasarımı çok kötü bence. Kare tasarımlar çok daha şık, yuvarlak saat sevemedim. Birde pil ömrü kaç gün?
Bunun tasarımı tam benlik fakat özellik olarak Watch 6'nın baya gerisinde kalıyormuş sanırım. Watch 6 için biraz düşüneceğim.
Evet orası öyle, hoşuna giderse Watch 6 Classic modeline bir bak kullanıyorum memnunum.Bunun tasarımı tam benlik fakat özellik olarak Watch 6'nın baya gerisinde kalıyormuş sanırım. Watch 6 için biraz düşüneceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.