5000 TL altı sıfır veya 2.el telefon önerileri

Bütçe
5000

Echo6

Decapat
Katılım
30 Temmuz 2021
Mesajlar
64
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese hayırlı forumlar yaklaşık 5000 TL bütçem bulunmakta ve sıfır veya 2.el telefon alacağım şu an gözüme kestirdiğim bir cihaz var oda Xiaomi Redmi Note 10s.

Forumlarda olsun videolarda olsun bu telefon hakkında çok görüş okudum ve telefonun teknik özellikleri hakkında bilgi sahibiyim bana özellikleri makul geldi ama iyi telefon diyen var kötü telefon çok ısınıyor diyenler var cihaz hakkında tecrübesi olanlar görüşlerini belirtebilirse sevinirim.
Kısaca kullanımımdan bahsedeyim çok iyi bir kamerası olmasına gerek yok günlük kullanımda kasmayacak(günlük kullanım benim için önemli)orta yollu oyunları oynatacak(Clash of Clans, Mobile Legends) film dizi izlerken (Çok film dizi izlerim)keyifli bir deneyim sunacak telefon önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
Sıfır olarak Samsung M23'e, ikinci el olarak Samsung S10 serisine yönelin. Redmi Note 10S alınabilir bir cihaz değil.
Söylediğiniz model olan Samsung m23'e baktım cihazın herşeyi çok güzel ama LCD ekran biraz mide bulandırdı diyebilirim çok dizi film izlediğim için ekranın kalitesi önemli ve birşey daha soracağım redmi note 10s neden alınabilir bir cihaz değil?
 
Söylediğiniz model olan Samsung M23'e baktım cihazın her şeyi çok güzel ama LCD ekran biraz mide bulandırdı diyebilirim çok dizi film izlediğim için ekranın kalitesi önemli ve bir şey daha soracağım Redmi Note 10s neden alınabilir bir cihaz değil?

SoC 12 NM ve ısınma potansiyeli yüksek, yazılımsal sorunları mevcut. Sırf AMOLED ekran için alınmaz.
 
SoC 12 NM ve ısınma potansiyeli yüksek, yazılımsal sorunları mevcut. Sırf AMOLED ekran için alınmaz.
Dediğiniz gibi forumlarda ısınıyor diyenleri gördüm ama bu fiyat bandında amoled olup işlemcisi nispeten iyi pek model yok sizin başka önerebileceginiz model var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı