5000 TL AMD Ryzen 7 Oyun+Render Sistem

Windows 10 kurulu bir şekilde alabileceğim bir site var mı? Yoksa siteler daha farklı bir fiyat mı koyuyor? Yabancıyım bu konulara.

Tamamdır çok teşekkür ederim ilginiz ve bilgiler için.

Sen bana bütçe ver, nereden alabiliyorsun serbestmiyiz bu konuda bilgi bırak seni üzmeyecek uzun süre götürecek sistem dizeyim. Listen çok gereksiz pahalı gözüküyor.
Bana da yardımcı olur musun? 6.000 bütçesi var arkadaşımın, güncel bir sistem istiyor konusunu da açtım cevaplarsan çok sevinirim kardeşim. Esenlikler.

Monitör konusunda kararsız kaldım diğer parçaları sipariş ettim fakat monitörü etmedim. Şöyle bir şey var Asus model: Asus VS248HR 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Oyuncu Led Fiyatı
Bakınız. FreeSync 75Hz ve tam karta göre. (İkiside aynı biri ucuz)

Bana da yardımcı olur musun? 6.000 bütçesi var arkadaşımın, güncel bir sistem istiyor konusunu da açtım cevaplarsan çok sevinirim kardeşim. Esenlikler.
Konuda beni etiketleyin.

Çok teşekkürler ben AOC markasının 24 inch olanlarına bakayım 21 biraz küçük kalır gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…