6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 5 Mart 2022 #11 EREN SATAR dedi: Realme 6 128 GB 4 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Realme 6 128 GB 4 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Task Force 141 dedi: Hocam yeni konu açmak istemedim Android telefonlar mı daha iyi, yoksa IOS'lar mı? Genişletmek için tıkla... Ne açıdan iyi? Telefon ömrü, optimizasyon açısında ios
EREN SATAR dedi: Realme 6 128 GB 4 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Realme 6 128 GB 4 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Task Force 141 dedi: Hocam yeni konu açmak istemedim Android telefonlar mı daha iyi, yoksa IOS'lar mı? Genişletmek için tıkla... Ne açıdan iyi? Telefon ömrü, optimizasyon açısında ios
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 5 Mart 2022 #12 Enes Uyar dedi: Ne açıdan iyi? Genişletmek için tıkla... Her açıdan.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #13 Task Force 141 dedi: Hocam yeni konu açmak istemedim Android telefonlar mı daha iyi, yoksa IOS'lar mı? Genişletmek için tıkla... Modelden modele göre değişir. Genel olarak donanım, performans ve stabilite konusunda daha iyi. Diğer kriterlerde de genel Android modelleri başarılı.
Task Force 141 dedi: Hocam yeni konu açmak istemedim Android telefonlar mı daha iyi, yoksa IOS'lar mı? Genişletmek için tıkla... Modelden modele göre değişir. Genel olarak donanım, performans ve stabilite konusunda daha iyi. Diğer kriterlerde de genel Android modelleri başarılı.