5000 Tl Bilgisayar toplama

kendisi insan

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 5000 tl'ye bilgisayar toplayacağım, ama kasa olarak CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 ve anakart olarak msı gaming 5. Bunların olduğu bir sistem toplar mısınız? Bende aslında toplarım fakat siz daha profösyonel topluyorsunuz, onun için bu forum'a başvurdum. (Cümle biraz karmaşık oldu anlarsınız artık ;) ), (Monitör ve klavye de olacak fakat fare olmasın ) Şimdiden teşekkürler :D:)
NOT: Ekran kartı olarak GTX 970 düşünüyorum, fakat sorunları varmış diye okudum. Sizin fikriniz nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör olarak VN247H klavye olarak G105. Oyun için alıyorsanız i7'ye gerek yok i5-4690k yeterlidir. GTX 970'ler tam F/P ürünüdür fakat bir yandanda CW sorunu var o kadar önemli değil bana göre. GTX980 alabilirsiniz ancak dediğim gibi 970 tam bir F/P ürünü 1080P'de aralarında fark yok gibi fark 4k'da ortaya çıkıyor ancak bana göre DSR ile yapılan 4k o kadar fark ettirmiyor sana kalmış hangisini alacağın. Kasa olarak Champ/Spec alma.
 
750 W çok fazla.

G

Gayet güzel sistem alabilirsiniz , fazlası israf.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı