5000 TL Bütçe İçin Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Huckleberry

Hectopat
Yer
Ankara
Merhabalar. Yakın bir zamanda, bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Şu an parçaları %30 indirimli fiyatları ile yazıyorum. Bir sonraki %30 indirim fırsatlarının birini değerlendireceğim. Biraz buradaki rehber videolardan birindeki parçalardan seçtim.

Benim sorularım şunlar:
Sistem olmuş mu? Uyumsuzluk vs. sorunları var mı?
İşlemci ve ekran kartı darboğaz oluşturur mu? Ekran kartından tam verim alabilir miyim?
Sizin daha iyi önerileriniz var mı?

NOT: SSD yok, çünkü ilerleyen zamanlarda alıp takmayı düşünüyorum, hiçbir parçadan kısmamak için.

Parçaları yazayım(Detaylı bakmak için tıklayabilirsiniz.):
Anakart: MSI Z87-G45 Gaming
RAM: GSKILL RipjawsX 8GB Dual Kit
Kasa: Corsair Carbide 400R 80 Plus 750W
Optik Sürücü: Asus DRW-24F1ST
Ekran Kartı: Asus GTX 780 Ti DirectCU II O.C
Sabit Disk: 3.5" 2TB Seagate Barracuda
İşlemci: İntel Core İ5 4670 K
İşlemci Soğutucusu: Cooler Master Hyper 212 Evo
Monitör: AOC i2367Fm

İşlemci soğutucusunu kaldırarak ve anakartı G43 modeline düşürerek sisteme SSD ekleyebilirsiniz. SSD'yi sonradan alıp boşuna uğraşmayın, direk sistemi aldığınızda OS'yi SSD'ye kurarsınız.

İşlemci soğutucusunu kaldırarak ve anakartı G43 modeline düşürerek sisteme SSD ekleyebilirsiniz. SSD'yi sonradan alıp boşuna uğraşmayın, direk sistemi aldığınızda OS'yi SSD'ye kurarsınız.
Öneriniz için teşekkür ederim. Düşüneceğim. Alınacak performansta bir etkisi olur mu? (Oyunlar, programlar vs.)
Teşekkür ederim lakin 27" monitör için yer yok maalesef.

SSD Mekanik disklere göre %150'ye varan daha hızlı çalışma performansına sahipler. Yani bence harika bir şey. Oyunlara etkisi yok. Ama performansa öyle bir etkisi varki :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı