Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 23 Mayıs 2021 #21 ahmetgirgin dedi: Bu arada şu an zaten bir bilgisayarım var bunu satarak almayı düşünüyorum. bu aynı zamanda evde bir de monitör bulunmakta ama sanırım onu değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Monitör iyi hocam değiştirmeye gerek yok bence 144Hz istemiyorsanız. Zaten laptopta varmış en iyisi hazır sistemlere bir bakın derim.
ahmetgirgin dedi: Bu arada şu an zaten bir bilgisayarım var bunu satarak almayı düşünüyorum. bu aynı zamanda evde bir de monitör bulunmakta ama sanırım onu değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Monitör iyi hocam değiştirmeye gerek yok bence 144Hz istemiyorsanız. Zaten laptopta varmış en iyisi hazır sistemlere bir bakın derim.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2021 #22 Itechin.g dedi: Monitör iyi hocam değiştirmeye gerek yok bence 144Hz istemiyorsanız. Zaten laptopta varmış en iyisi hazır sistemlere bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Monitörü de o yüzden değiştirmek istiyordum. GTX 1660 vs. 75Hz'in üstüne çıkar diye düşünüyordum. Yoksa onunla bir sıkıntım yok memnunum.
Itechin.g dedi: Monitör iyi hocam değiştirmeye gerek yok bence 144Hz istemiyorsanız. Zaten laptopta varmış en iyisi hazır sistemlere bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Monitörü de o yüzden değiştirmek istiyordum. GTX 1660 vs. 75Hz'in üstüne çıkar diye düşünüyordum. Yoksa onunla bir sıkıntım yok memnunum.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 23 Mayıs 2021 #23 ahmetgirgin dedi: Monitörü de o yüzden değiştirmek istiyordum. GTX 1660 vs. 75Hz'in üstüne çıkar diye düşünüyordum. Yoksa onunla bir sıkıntım yok memnunum. Genişletmek için tıkla... Online e-spor oyunlarda çıkar ama 3A oyunlarda zor. 3A oyunlar için istiyorsanız hiç gerek yok o monitörü değiştirmeye.
ahmetgirgin dedi: Monitörü de o yüzden değiştirmek istiyordum. GTX 1660 vs. 75Hz'in üstüne çıkar diye düşünüyordum. Yoksa onunla bir sıkıntım yok memnunum. Genişletmek için tıkla... Online e-spor oyunlarda çıkar ama 3A oyunlarda zor. 3A oyunlar için istiyorsanız hiç gerek yok o monitörü değiştirmeye.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2021 #24 Itechin.g dedi: Online'e spor oyunlarda çıkar ama 3A oyunlarda zor. 3A oyunlar için istiyorsanız hiç gerek yok o monitörü değiştirmeye. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirme için.
Itechin.g dedi: Online'e spor oyunlarda çıkar ama 3A oyunlarda zor. 3A oyunlar için istiyorsanız hiç gerek yok o monitörü değiştirmeye. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirme için.